/Maramures/Magazin de mobila

Laguna Serv

Sighetu Marmației 435500, România

Laguna Serv
Magazin de mobila
3.6
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVHW+67 Sighetu Marmației, România
mobilalaguna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Crisan
Simona Crisan2 ani în urmă
Nu recomand, nu se îmbină perfect, fără stabilitate. Livrare după ora 22
Ioana Aurelia Radu
Ioana Aurelia Radu2 ani în urmă
Cea mai proasta alegere! Mobila a fost livrata cu întârziere la ore total nepotrivite (22:45- 00:30) si cu multe defecte.
Marcel Poienar
Marcel Poienar4 ani în urmă
Bună ziua. Am comandat un colțar Albania la reducere și am ales eu stofa, din greșeală de comunicare după o săptămână am primit colțarul dar pe partea opusă care mi-ar fi trebuit mie(se poate să fi fost și greșeală mea). L-am returnat înapoi și după alte două săptămâni am primit exact ce doream. Mulțumesc mult pt. serviabilitata și profesionalism Calitatea colțarului ireproșabilă.
Steiner Melinda
Steiner Melinda4 ani în urmă
Am cumparat o canapea extensibila care dupa 4 ani e praf, are arcuri in loc de burete, NU RECOMAND MOBILA LAGUNA. Canapeaua e foarte frumoasa dar se strica repede!
Virginia ripeanu
Virginia ripeanu2 ani în urmă
Cea mai proasta alegere, aceea de a comanda mobila la Laguna, dupa ce ca am asteptat mai mult de o luna sa vina mobila, nici macar atunci cand a trebuit sa vina sa monteze nu au ajuns la timp.Se are ca sunt de capul lor, fiecare face ce vrea, nu au un sef care sa-i verifice.
Smeianu Iulian
Smeianu Iulian2 ani în urmă
Numai MINCIUNI atat de la firma mama cat si de la magazinele colboratoare.am platit mobila..3 dormitoare si un living din 18 martie.astazi suntem in 7mai iar mobila nu am vazuto.in plus faceti reclama cu..LIVRARE GRATUITA SI MONTAJ.dar livrarea se face pana in fata blocului sau a portii..montajul este contra cost....frumos domnilor..frumos...pai nu credet i ca ar fi mai bine sa ne livrati numai un metru de scandura..cateva cuie si ..gata...? Cine sa va mai inteleaga la cate minciuni ne livrati?de doua luni sunt informat cu nonsalanta ca urmeaza sa fiu contactat de un director de vanzari..dar probabil ca este in izolare la domiciliul si nu are semnal.DOMNILOR reprezentanti ai sc LAGUNA....ne demonstrati inca o data ca trebuie si este bine sa cumparam made in romania...cu toata stima va urez...FALIMENT PLACUT.
Florian Pertache
Florian Pertache2 ani în urmă
Am cumpărat (înainte de pandemie)un dormitor Galileo și a fost o problema..cu o placă,la ușa șifonierului dresing și azi,s-a rezolvat! Mulțumesc pentru amabilitate și răbdarea de a mă asculta, personalului magazinului din Constanța!
Felicia Seres
Felicia Seres2 ani în urmă
Multumesc pentru canapeaua Anca 3 . Este exact ca si in prezentare. Personalul foarte amabil m-a impresionat foarte placut....
Locații recomandate