/Dolj/Magazin de mobila

Pufrelax - fotolii puf din fulgi de burete memory sau granule de polistiren

Strada Burebista 4, Craiova, România

Pufrelax - fotolii puf din fulgi de burete memory sau granule de polistiren
Magazin de mobila
4.5
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QR8+GH Craiova, România
+40 723 642 996
pufrelax.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Badea
Andreea Badea2 ani în urmă
Recomand, fotoliul cu perle este foarte confortabil si rezistent, chiar se mai pot scoate din bilute daca vrei sa te afunzi mai mult in el :D
Noi avem varianta Nirvana Grande - gri inchis si suntem multumiti.
Ecaterina Roșca
Ecaterina Roșca2 ani în urmă
Tin să mulțumesc frumos pentru comanda pe care am facut-o și anume am achiziționat 3 produse care arată impecabil de bine sunt f fff mulțumită tot respectul și multă sănătate vă doresc vă mulțumesc frumos din suflet cu siguranță o să vă mai contactez !👍👍👍
Stefan Mocanu
Stefan Mocanu4 ani în urmă
Mi-au livrat comanda rapid. Fotoliile cu memory foam sunt perfecte. Sunt usor de spalat si sunt comfortabile atat in forma de fotoliu cat si in forma de saltea. Salteaua e numai buna pentru momentele cand ai invitati. Pisica mea se bucura de noua achizitie la fel de mult ca mine.
Justin P.
Justin P.4 ani în urmă
Cred ca au trecut 7 luni de cand am luat un fotoliu de burete cu memorie.
Materialul este la fel ca in prima zi, husa black velvet este foarte fina si dupa cateva spalari nu si-a pierdut deloc textura.
Produsele sunt de calitate si vi le recomand.
Ioana Condor
Ioana Condor4 ani în urmă
Faci comanda la ei pe site, primesti sms ca va fi livrata si te suna dupa o saptamana ca nu au produsele comandate si te intreaba daca nu vrei altceva in schimb! Servicii de proasta calitate.. Pe site produsele apareau ca fiind disponibile!
Ruxy C
Ruxy C5 ani în urmă
Fotoliile sunt foarte confortabile, frumoase si usor de intretinut. Toata familia se bate pe ele
Alin R.
Alin R.2 ani în urmă
Am cumparat 2 fotolii king size si sunt geniale. Ambele sunt foarte mari si pufoase, te pierzi in ele cand te asezi. Numai bune pentru vizionat un film, gaming on Playstation, relaxare, odihna sau un pui de somn. Se formeaza perfect in jurul corpului si sunt bune si pentru spate. Se poate sta si rezemat si intins pe orizontala, chiar si cu o perna, iar suportul de picioare isi face treaba perfect.
Faptul ca putem spala husa este excelent, oricand o putem face ca noua. De asemenea, am intampinat o problema de livrare cauzata de firma de curierat, primind o husa cu un mic defect, iar cei de la Pufrelax au fost extrem de amabili si au dat dovada de promptitudine trimitand o husa noua, perfecta, chiar a doua zi.
Living-ul nostru nu ar mai fi la fel fara cele doua fotolii, o varianta alternativa si mult mai confortabila la clasicele fotolii sau o banala canapea. 😊
Istvan Mihaly Preoteasa-Nagy
Istvan Mihaly Preoteasa-Nagy2 ani în urmă
Eu nu am probleme deloc cu ei :) comanda rapida, livrare rapidă și suport tehnic impecabil... Mi-au spus că în 6 luni va trebui sa completez puful... Are 2 ani și încă nu am completat nimic :) deci sunt mai bune decât mă așteptam :)
Locații recomandate