/Constanta/Magazin de mobila

Rovere Mobili Constanta

Aleea Hortensiei nr. 2A, Constanța 900001, România

Rovere Mobili Constanta
Magazin de mobila
4.2
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J49+P8 Constanța, România
+40 725 707 637
rovere.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Constantinescu
Ana Constantinescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita atat de produsele achiziționate, cat si de personal.
Dragos Tigmeanu
Dragos Tigmeanu2 ani în urmă
Daca vrei sa imbatranesti inainte de vreme, vino la rovere...mobila vine dupa 4 luni incompleta...usa gresita la dressing (astepti 3 luni in cap si vine iar gresita...) pat fara cutie de depozitare desi tu l-ai comandat cu depozitare...uite-asa au trecut 6 luni si eu tot n-am usa la dressing si nici lada de depozitare...nu exceleaza in ceea ce priveste calitatea...am vazut mobila mai ieftina si-n acelasi timp mai de calitate...recomand! Ideal pt masochisti!
Alex Manolache
Alex Manolache2 ani în urmă
Dacă ești interesat de o saltea care sa îți imbunătățească viața cât mai mult timp recomand salteaua Midori, este o saltea extrem de confortabila, având nucleu cu arcuri împachetate și un topper integrat din spuma de memorie, oferind astfel un somn liniștitor și o susținere foarte buna.
Oana Vijiala
Oana Vijiala2 ani în urmă
Am întrat doar sa cer câteva informații, iar doamna de la vânzări a.fost foarte profi, bravo ei pentru implicare, mai rar găsești asa persoane.Jos pălăria! Voi reveni cu mare drag!
Petrescu Florentina Elena
Petrescu Florentina Elena2 ani în urmă
Dacă ești interesat de achiziții de calitate,nu ezita sa achizitionezi mobila și alte produse necesare unei amenajari de lux ,din magazinul ROVERE MOBILI CONSTANTA!!!
Multumesc mult,Cristina,pentru tot sprijinul acordat!
Adrian Sîrbu
Adrian Sîrbu4 ani în urmă
Se află în locul fostului restaurant Scapino de pe bulevardul Tomis mai sus cu 100 de m față de benzinăria Rompetrol locația este impresionantă aflată parter și un nivel cu mobilă de lux
Princess Cake Store
Princess Cake Store2 ani în urmă
Produse cu o calitate indoielnica, cu garantie zero, la preturi care nu justifica materialele, iar despre service pot spune ca a fost ca si cum am vorbit cu un robot, omu' stie o poezie pe care o rosteste la telefon si atat.

Pat achizitionat online care s-a stricat dupa o luna, iar cand am semnalat problema , mi-au spus ca imi trimit service-ul sa mi-l repare contra cost!
Meda chiri
Meda chiri2 ani în urmă
Profesionalism, produse de calitate. O experienta de neuitat, cu oameni de neuitat. Multumesc, Daiana Ardeleanu. :)
Locații recomandate