/Constanta/Magazin de mobila

Tâmplărie Lemn

Strada Nicolae Milescu 36C, Constanța 900258, România

Tâmplărie Lemn
Magazin de mobila
2.6
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JG5+6R Constanța, România
+40 732 801 213
tamplarieconstanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: 8–14
Scrie o recenzie
Isabella Chiscan
Isabella Chiscan2 ani în urmă
Niște șarlatani. Am dat toți banii pe un pat pe care după 8 luni nu l am primit. Iau legătura cu politia sa vad cum scot banii de la ei. Nu cumva sa dați comanda la ei ca rămâneți fără bani și produse și apoi umblați după ei cu politia.
Nenovici ionut
Nenovici ionut3 ani în urmă
Mi au făcut ușile praf, le au ținut 7 luni, ma chinui sa le refac. Am plătit avans pe lucrare și după 2 luni au dispărut. Ba ca a făcut infarct, ba piatra la rinichi, ba ca i au căzut 7 foi de mdf oe picior. Sunt dulgheri, nu tâmplari. Altain e mitoman patologic. Au stricat in sensul ca au întrat cu flexul in ușa iar retuș 0. 0 chit bani aruncați și timp pierdut. Nu vreau să le fac reclamă proasta însă chiar așa e, dacă ajungi pot sa confirme, n au ce sa zica.
Ionut Nenovici
Ionut Nenovici3 ani în urmă
Altain asan și a dat singur review de 5 stele, oamenii sunt hoți la drumul mare. Orice review cu 3 stele e suspect.
Lucia Stoica
Lucia Stoica2 ani în urmă
Nu recomand!!!
Daca vreti sa va pierdeti banii si timpul, mergeti la ei.
De 2 luni jumatate ma rog de ei aproape zilnic sa vina sa faca un foisor in curte, termenul initial (dat de ei) era de o luna, termen depasit cu mai mult de 30 de zile. Sunt cei mai mari mincinosi, te mint pe fata, “ca vin intr-o ora sa ma astepti” se face seara si nu ajung, nici nu mai raspund la telefon o zi doua, iar in final te duci la ei si te MINT iar ca vin a doua zi.. si tot asa. Mi-au promis de cel putin 20 de ori ca vin si nu au venit, iar cand vin stau o ora si pleaca. Lucrare care ar dura 2-3 zile, ei o amana zilnic.
Iti cer 50% avans si apoi se fac ca ploua!
Daca citeam recenziile altor ghinionisti ca mine, nu faceam o asa greseala.
Am ajuns la un avocat pentru nervii si timpul pierdut cu ei.
Nu va legati la cap cu astfel de oameni, nu au rusine, nu au nicio limita a bunului simt!
Cristi Stoica
Cristi Stoica2 ani în urmă
Sarlatani mai mari nu am vazut in viata mea. Te mint pe fata si te lungesc cu lucrarea luni de zile pana cand se deterioreaza si cei 10% de care s-au apucat. Am mai vazut intarzieri in constructii, dar niciodata la modul asta. Am pierdut materiale, si bani cash, insumand peste 5000EUR plus bunurile personale deteriorate datorita nefinalizarii lucrarii. Scriu aceste randuri ca sa va avertizez pe toti sa NU colaborati sub nicio forma cu ei. Orice alta varianta este de preferat lor. Noi am pierdut niste bani, macar sa nu mai pierda si altii de acum. Mai departe vom face demersurile legale si ne vom adresa autoritatilor competente.
Valentin Guzu
Valentin Guzu2 ani în urmă
Păcat ca nu pot da mai puțin de 1 stea. Cei mai neserioși oameni, cer 50% din valoarea lucrării pentru materiale și după nu mai răspund la telefon. Au "încercat" sa îmi facă o ușă dubla, au intarziat 2 luni fata de termenul stabilit(în cele 2 luni am mers zilnic la ei sa ii determin sa îmi faca ușa). In final au venit cu ușa care era jalnica, era nefinisata și plina de chit. Nu recomand sunt mai mult carpaci decât mesariasi, sunt neserioși și neprofesioniști. Nu îmi pot da seama cum de încă mai exista pe piața astfel de firme.
Voineagu Claudiu
Voineagu Claudiu2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio formă. Minciuni, promisiuni, vrăjeli, depășiți de situație. Nu răspund la telefon, practic te mint zilnic că lucrarea este gata, te duci la ei plin de nervi și constați că nici materialul nu îl au. Te amenință apoi, te înjură, nu au pic de respect față de client. Dacă mergeți la tâmplăria lor veți vedea o cocioabă, site-ul lor plin de lucrări de lux, vrăjeli, sunt doar poze. Într-un cuvânt, CÂRPACI, AMATORI.
George Teodorescu
George Teodorescu2 ani în urmă
Foarte neserioși, nu predau lucrarea la timp, nu comunică, spun că vin și nici nu anunță că nu ajung de nenumarate ori. Cer bani tot timpul si nu primești nimic in schimb chiar dacă am achitat deja avansul stabilit.
Am dat comandă in Noiembrie... și acum o asteptam după infinite insistențe. Am stat fără geamuri si uși in plină iarnă.
Este incredibil cum o asemenea firma cu o etică de muncă dubioasă incă există! 😔
Evitati cât puteți! Mergeti la cooperativele de stat - oameni meseriași și serioși ca pe vremuri!
Locații recomandate