/Cluj/Magazin de mobila

Mobilier personalizat - GOBILIER

Strada Aurel Vlaicu 170, Cluj-Napoca 400000, România

Mobilier personalizat - GOBILIER
Magazin de mobila
4.1
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJP+H5 Cluj-Napoca, România
+40 748 048 048
gobilier.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simion Adrian Bria
Simion Adrian Bria2 ani în urmă
Din punct de vedere al materialului folosit și a livrării in timp sunt mulțumit. Mai puțin montarea dulapului care a fost total aiurea; ușile nu au fost reglate (cum este posibil sa nu știi sa reglezi ușile la dulap astfel încât să aibă o linie dreaptă? Nici măcar o usa nu a fost fixată), iar o bucată de PAL a fost montata cu defect/ciobitura.
Plus la interiorul dulapului au fost "uitate" o mulțime de gauri mici neacoperite.
In concluzie nu voi mai apela la serviciile lor pentru că nu sunt deloc profesioniști la partea de montare/reglare. Plătești o grămadă de bani pe tru servicii de slabă calitate.
Luca Laura
Luca Laura2 ani în urmă
Colaborarea cu echipa Gobilier a fost ireprosabilā.
Incepând de la prima discutie si pânā la final, am simtit ca-s pe mâini bune.

Consiliere, randare, solutiile primite. montaj, calitate a mobilierilui, toate au fost de nota 10!

Ii recomand cu incredere, caci am avut cea mai placuta si confortabila experienta in a-mi mobila cāsuta.
Maria Zoe Ciuca
Maria Zoe Ciuca2 ani în urmă
Multe multumiri intregii echipe Goblier, in special designerului Krizstina Maroti , cu care am avut o colaborare foarte buna! Sfaturile sale in privinta alegerii materialelor, a combinatiilor de culori , functionalitatea , calitatea materialelor si incadrarea in buget au condus la o bucatarie minunata !
Ioan Pasca
Ioan Pasca4 ani în urmă
Am ales Gobilier pentru a mobila toata casa: bucataria, dormitorul si alte 2 dressing-uri.

In plus, ne-au ajutat si cu electrocasnicele, scapand de grija transportului si a montajului.

Profesionalismul lor s-a vazut inca din etapa de vanzare unde am fost ajutati cu multe sugestii (as mentiona aici si designul 3D care a fost gratuit), continuand cu transportul (nici macar un corp de mobila nu a fost lovit), montajul, dar mai ales calitatea executiei mobilei.

As mai vrea sa evidentiez acuratetea masuratorilor, mobila incadrandu-se perfect in spatiul destinat si livrarea la termen, un aspect care din pacate nu este foarte des intalnit in domeniul amenajarilor in general.

Ne bucuram ca am fost inspirati in alegerea noastra si recomandam Gobilier cu multa incredere!!
Dan Popa
Dan Popa5 ani în urmă
Recomand, eu am ales sa lucrez cu ei pentru o comanda mare: bucatarie, holuri, comode, dressing-uri, mobilier bai.
Plusuri:
- showroom-uri unde poti alege/vedea materialele
- designeri de mobila,
- termene respectate - chiar daca au trebuit rectificari
- cel mai mare plus este faptul sunt oameni care vor sa rezolve problemele. Diferite retusuri, probleme mai mici, mai mari oricum apar, pentru mine a fost foarte importanta atitudinea pro rezolvare probleme.
- faptul ca sunt pe piata de ceva vreme imi da sperante ca o sa mai existe pentru eventuale probleme de garantie care pot aparea. Deocamdata nu sunt dar nu se stie. Nu am putut sa am incredere intr-o firma de garaj care nu as fi stiut daca ar mai fi existat in 6 luni si careia ar fi trebuit sa-i dau multi bani cash, fara nici o garantie. La Gobilier am platit cu card-ul.
- Sunt sau incearca sa fie profesionisiti. Au si personal incepator, dar sunt bine intentionati si coordonati.
- preturi ok. Sunt multumit de rezultat. Am fost in showroom-uri cu mobila care arata extrem de bine inchegata cu feronerie care era superioara la ce am luat/ales eu dar pretul era triplu, fara exagerare. Probabil ca si cei de la Gobilier pot face ceva asemanator dar pentru mine a fost important sa ma incadrez in buget.
Minusuri:
- problemele care apar in diferenta de la masuratori la montaj... sunt inerente, dar cum am zis mai sus e importanta disponibilitatea in a le rezolva. Eu am avut nevoie de 2 reveniri pentru retusuri dupa montajul initial iar rezultatul final e foarte bun.

Per total recomand.
Adrian Silviu Olar
Adrian Silviu Olar2 ani în urmă
Am comandat de la ei atât mobilier pentru dressing și dormitor inițial am fost foarte mulțumiți așa că am comandat și bucătăria tot de la ei. Servicii profesionale, montaj și livrare conform esitmărilor. O bucată de mobilă nu a ajuns tăiată conform măsurătorilor și au schimbat-o imediat, am fost foarte mulțumiți de cum au reacționat.

Recomand cu încredere, noi pentru bucătărie am optat atât pentru mobilă cât și pentru electrocasnice întrucât ni s-a făcut o ofertă foarte bună.

Atașez și câteva fotografii cu produsul final.
Claudiu Barcan
Claudiu Barcan2 ani în urmă
Profesionalism si promptitudine! Dupa o perioadă in care au asteptat sa fim pregatiti pentru montaj au venit mereu in întâmpinarea diverselor modificari de proiect si a rezolvarii oricaror dificultati! Colaborare, masuratori, proiectare 3D etc! Multumim si asteptam cu nerabdare finalizarea proiectului! Vom reveni cat de curand cu update!
Familia Moraru
Familia Moraru2 ani în urmă
nu recomand! foarte slaba proiectarea, au fost necesare ajustari la montare. Nici acum usa de la dulap nu gliseaza corect. Pal infoliat-a rezistat 3 ani si incepe sa se desfaca folia!!!. intr-un cuvant: NU
Locații recomandate