/Cluj/Magazin de mobila

My Storage

Str. Vidului 9B, Florești 407280, România

My Storage
Magazin de mobila
4.6
326 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PFQ3+RG Florești, România
+40 371 337 060
mystorage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Negreanu Calin
Negreanu Calin2 ani în urmă
Am luat o masa super faina (acu 2 ani) si am completat cu un scaun de birou, superbe amandoua.
Andrea
Andrea2 ani în urmă
Am cumpărat un covor acum câteva zile şi îs foarte foarte mulţumită. Calitatea e super bună, era super ieftin (180 lei), şi este frumos. Vânzătorul era foarte prietenos şi priceput. Vă mulţumesc!
Adriana chira
Adriana chira2 ani în urmă
Am achizitionat un birou reglabil (electric) pe inaltime si sunt foarte multumita de calitatea blatului si a cadrului metalic. Este foarte stabil si poate sustine pana la 120 kg, comparativ cu alte produse de pe piata. Recomand cu incredere!
Bianca Campeanu
Bianca Campeanu2 ani în urmă
Depozitul se află în reorganizare, motiv pentru care e destul de haotic. În schimb, produsele sunt de calitate, noi, la prețuri decente. Iar personalul, extrem de amabil. Waze nu a știut adresa. Intrarea pe drumul care duce la adresa se face pe lîngă benzinăria Vidcom, vis-a-vis de Rompetrol Florești.
Ioan Pan
Ioan Pan2 ani în urmă
[RO]
Nu stiu daca reamenajau sau rearanjau spatiul, insa locul arata dezordonat, nimic nu era clar: ce e de vanzare, ce se despacheteaza, nici o separare clara pe departamente sau preturi. As recomanda o prezentare ordonata, preturi clare si separare pe sectoare pentru claritate si usurinta in navigare, astfel iti dai seama ce si cum. In rest, preturi accesibile si personal dragut.

[EN]
I don't know if they were redesigning or rearanging the place, but it was a mess in wich nothing was clear: what is for sale or what was unpacking, no clear department division or prices. Would recommend a better displaying, price tagging and sector separation for clarity and ease in descovering what's what. Otherwise, good prices and nice personnel.
Ciprian Sas
Ciprian Sas4 ani în urmă
Depozitul e situat in Floresti in zona depozitelor spre Luna de Sus, are mobilier de birou folosit/ SH adus din vestul Europei, de obicei marci de prestigiu. Dupa curatare se poate folosi inca multi ani, recomandat antreprenorilor la inceput de drum. Fac si livrari in zona Cluj.
Geanina F.
Geanina F.2 ani în urmă
Am achiziționat recent 2 birouri pe roți, reglabile de la dlor. Au ajuns mai repede decât mă așteptam prin curier, prețul transportului între 2 orașe mari decent pt greutatea lor, ambalate foarte bine și toate piesele incluse. Birourile sunt super solide, în stare destul de bună pt un mobilier sh (mici julituri pe picioare dar nu mă deranjeaza și se corectează cu putina vopsea). Personalul foarte amabil și comunicativ. Definitely recomand, cumpărați cu încredere 👍👍👍
Gedanuta 1
Gedanuta 12 ani în urmă
Am procurat vreo 5 saptamani in urma un scaun ergonomic si un birou, initial imi parea foarte dubios pretul, era prea mic pentru asa produse faine, totusi dupa o perioada s-a adeverit ca nu am intampinat nici o problema si sincer vorbind, aparent nici nu o sa fie. Biroul este foarte fain si solid, nu mi-e frica nici de cutremur.
Scaunul in schimb este unul exceptional, comparativ cu cel "nou" de la IKEA, imi inspira incredere mai multa decat sotia.
Baieti foarte seriosi, recomand cu incredere.
Locații recomandate