/Cluj/Magazin de mobila

Romstal Cluj-Napoca

Strada Frunzișului 19-21, Cluj-Napoca 400664, România

Romstal Cluj-Napoca
Magazin de mobila
3.2
117 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH39+V2 Cluj-Napoca, România
+40 372 123 130
romstal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ral ra
Ral ra2 ani în urmă
Panou de dus venit ciobit la un colt și la alt colt profilul de plastic/aluminium îndoit. Dacă la sticla pot folosi cu ușurință motivarea ca ei l-au trimis întreg și ca l-am atins noi, ce ar mai putea spune de faptul ca profilul era îndoit dar cartonul/ambalajul nu avea niciun defect. În schimb au avut grija ca pe sticla sa lipească 2 autocolante cu Romstal
István Nagy
István Nagy2 ani în urmă
Consider ca, daca un magazin are program pana la 18:00, ar trebui sa inchida la 18:00, nu la 17:30
Radu Liviu Rosu
Radu Liviu Rosu2 ani în urmă
Am o experienta nu tocmai plăcută cu cei de la Romstal. Am făcut 2 comenzi una după cealaltă pentru anumite piese și mă așteptam cum este și normal să-mi trimită 2 colete. Mă trezesc ca am fost contactat de către curier pentru o parte din piese nu toate. Mi s-a trimis factura pe email în care se specifica pentru ce piese sau piesa trebuie să plătesc. Am sunat la dânșii și mi s-a spus că piesele vin din diferite locații și prin urmare trebuie să aștept fiecare curier în parte. Nu mi se pare corect deloc deoarece trebuie să-mi fragmente timpul, să-mi iau liber de nu știu câte ori ca să acoper niște servicii de doi bani. Vrem doar să vindem, în rest treaba cumpărătorului.
Am revenit la evaluare și am scăzut la o stea. Dezastru. Primesc azi (20.10.2021) un telefon de la un reprezentant romstal să mă întrebe de ce am refuzat un colet care culmea făcea parte din una din cele 2 comenzi facute la ei. Îmi trimiseseră 2 coliere, iar curierul era mai scump ca și marfa. Habar nu au unii de alții. Aloooooo reprezentanții romstal, nu puteți rezolva problemele prin aceleași metode prin care le-ați creat. Recenziile vă transmit multe dar se leagă de voi ca nuca de perete. Păcat aveați ce oferi.
Ervin Csoka
Ervin Csoka2 ani în urmă
Romstal este ok pana in momentul in care ai o problema. Daca este greseala celor de la Romstal, spre exemplu un produs livrat gresit, dureaza o saptamana sa se rezolve, in schimb daca e greseala clientului din momentul acela esti practic inexistent.
Produsele sunt in mare parte ok, dar nu ai nici un fel de suport ca si client, nu recomand.
Mada Iulia
Mada Iulia2 ani în urmă
Foarte aiurea faptul ca nu au preturi afisate si trebuie sa ti instalezi aplicatia lor pentru a le afla sau sa chemi un angajat care sa stea langa tine si sa-l tot intrebi. Cu siguranta nu mai vin pe aici. E doar o pierdere de timp.
Dumitru Hîrț
Dumitru Hîrț2 ani în urmă
Sfidatori! Pe scurt, intru in cladirea de pe str. Frunzisului din Cluj-Napoca sa ridic comanda RSL_1705225 (lansata online pe Romstal.ro). In fata mea 3 angajati privesc un monitor, ridica privirea si ma intreaba ce doresc. Le spun ca am o c-da de ridicat, imediat unul dintr angajati ma trimite pe niste scari, a doua usa pe stanga, intr-o curte, etc. unde cica este depozitul! Le-am spus ca doresc sa-mi aduca ei c-da, nu umblu eu teleleu print-o cladire necunoscuta, altfel plec fara sa o ridic. Nu am primit nici un raspuns asa ca, ... o sa gasesc un panou LED in alta parte!
Dinu L.
Dinu L.2 ani în urmă
NU RECOMAND. Este a doua experiență neplăcută cu acești speculanți. Nu au prețuri afișate la raft iar când ajungi la casa de marcat, surpriză, prețuri mai mari cu peste 60 la sută mai mari decât cele de pe site. Motivare, că sunt de la producători diferiți. Niciodată n-am să mai intru într-un magazin cu această denumire. Vă doresc FALIMENTUL, cât mai curând.
Marin Andrei Iacob
Marin Andrei Iacob2 ani în urmă
Au trecut 8 zile de cand am facut o comanda pentru un termostat, comanda platita integral. Mi se pare penibil ca nu ati putut pune pe curier o comanda in 8 zile. Comanda ce initial ati scris ca se va livra in aproximativ 5-6 zile calendaristice. Daca dureaza 2 saptamani sa puneti pe curier comanda si o livrati si cu Fan Courier omul se poate astepta ca vine intr-o luna, asta daca mai ajunge ceva.
Locații recomandate