/Cluj/Magazin de mobila

Trady 2000

Strada Avram Iancu 448-452, Florești 407280, România

Trady 2000
Magazin de mobila
3.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG2C+F8 Florești, România
+40 364 880 340
trady.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dobrai Emilia
Dobrai Emilia2 ani în urmă
Aș da minus 5 stele dacă s-ar putea. Am fost azi la Trady din florești și am plecat de acolo dezamăgită și nervoasă. Am întrat cu elementul (de suspendare mobilier) rupt, adus de acasă întocmai să iau exact același model. Doamna din showroom nu a vrut să se uite la element de îndeaproape, ci mi-a recomandat unul anume, am achitat și m-am dus în hală unde doamna a fost destul de drăguță să se uite la elementul meu rupt și să îmi zică că nu am cumpărat elementul potrivit și mi-a dat un alt set de element potrivit. M-am dus înapoi la doamna din showroom, care mi-a zis că îmi face o factură retur, dar să mai cumpăr ceva de exact 1,83 lei. I-am zis să îmi pună ceva șuruburi. A început să lucreze la factura de retur cu niște mișcări lente de m-am simțit în biroul cu Lene din Zootropolis. AM AȘTEPTAT 37 MINUTE, timp în care ea se mișca și suspina cu o calmitate enervantă și am întrebat-o dacă ar ajuta procesul dacă nu cer factură. "V-aș fi zis dacă aveam nevoie de ajutor, nu aveți cum să ajutați" - Mi-a răspuns cu un ton morocănos. Am mai așteptat câteva minute și am întrebat dacă e ok să plec dacă nu doresc nimic de acei 1,83 lei. "Dacă nu sunteți interesată, plecați" - mi-a răspuns calm și nepăsător. AȘA CĂ AM PLECAT DE ACOLO NERVOASĂ ȘTIIND CĂ AM STAT ATÂTA TIMP, 40 MINUTE!!!!! AȘTEPTÂND DEGEABA PENTRU NIȘTE ȘURUBURI ÎN VALOARE DE 1,83 LEI, PE CARE NICI NU I-AM PRIMIT PANA LA URMĂ.
Raveca Malos
Raveca Malos2 ani în urmă
super ok
Andrei cristian
Andrei cristian5 ani în urmă
Foarte morocanoasa doamna roscata cu ochelari de la accesorii, am întrebat ceva si nu a facut un minim de efort sa ma ajute "imi ziceti codul si aia va dau"
După ce mi-a facturat, mi-am dat seama ca am cerut bucati de glisiere si mi-a dat seturi, iar balamale mi-a dat fara plăcute.
Prima si ultima oara la Trady
Pacurariu Dragos
Pacurariu Dragos5 ani în urmă
Magazin feronerie si accesorii mobila, preturi foarte bune!
Alex Rafta
Alex Rafta5 ani în urmă
Distribuție pal , mdf - uri și accesorii pentru mobilier
Sorin Roman
Sorin Roman2 ani în urmă
O firma la care e recomandat sa apelați cat mai rar.
In Cluj Napoca.
Ovidiu Nica
Ovidiu Nica2 ani în urmă
Doamnele sunt mereu morocanoase. Agentul de vânzări care și-a adunat clienții de pe la firmele unde a lucrat și a fost dat afara, îți dă preț mai bun dacă vei cumpăra fără factură, factura făcându-se pentru anumiți clienți preferentiali. Voi încerca să îmi fac de lucru cu ei cât mai puțin. Păcat.
Baican denisa
Baican denisa2 ani în urmă
Doamnele foarte prost dispuse, nu au avut chef de munca in aceasta dimineata! Nu o sa mai revenim!
Locații recomandate