/Cluj/Magazin de mobila

Cadoro Mobili

Calea Turzii 176b, Cluj-Napoca 400495, România

Cadoro Mobili
Magazin de mobila
2.7
6 recenzii
6 comentarii
Indicații de orientare
PHXV+73 Cluj-Napoca, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniela T
Daniela T2 ani în urmă
Foarte putin interes din partea angajatilor, noi tocmai ce mobilam un apartament intreg si cautam de toate dar nu s-or sinchisit sa ne ajute desi era gol magazinul. Am fost indrumati sa ne uitam pe site-urile de la producatori, ceea ce am si facut. Ne-am pus si noi intrebarea, oare cui vand produsele astea scumpe, eu daca imi permit o masa de 3000 de euro sigur nu voi cumpara de la un magazin unde nu-s bagata deloc in seama.
Cristian Rusu
Cristian Rusu2 ani în urmă
In decursul anilor am achizitionat multe produse de calitate de la ei , am mobilat si dotat practic un aparthotel.Atat de jalnici au devenit dupa ce s-au mutat din Polus Center pe Calea Turzii incat mie mi-e jena de jena lor ( dar pe care nu o manifesta din pacate ) .Asteptam de vreo 2 luni de la o colega , inainte de plecarea ei in concediu , o oferta la cca. 40 buc. scaune .Am aflat ca a plecat de tot de la firma d-na respectiva ( amabila , saritoare , pe care te puteai baza si care stia sa "conserve" o relatie cu un client vechi fidel ) , iar unicul angajat prezent nici n-a catadicsit sa ne intrebe cam ce treaba avem , daramite daca ne piate ajuta cu ceva.Eu recomand inchiderea totala a firmei Cadoro Mobili , ca n-are chiar nici un rost ...
Bogdan Costin
Bogdan Costin4 ani în urmă
Sunt neprofesionisti si nu respecta nici un fel de termen asumat prin comntract . Preturile mult prea PIPERATE pentru ce ofera firma Cadoro Mobili. O experienta neplacuta !!!
Tudor Moldovan
Tudor Moldovan4 ani în urmă
(Tradus de Google) De înaltă dorință, servicii premium și calitate superioară

(Original)
Highly desirable, premium services and top notch quality
Burlui Tudor
Burlui Tudor4 ani în urmă
Dan Sigartau
Dan Sigartau2 ani în urmă
Produsele par relativ ok dar putin cam piperate la pret (comparativ cu ce altceva e disponibil pe piata) dar atitudinea lor lasă mult de dorit. Am vrut să cumpăr mai multe chestii de la ei vazute pe facebook dar efectiv s-au uitat la mine de sus in showroom. Aparent mersul in tricou și blugi nu e ok pentru stimații domni de acolo; nu au zis nimic explicit dar se vedea pe fata lor că nu au chef, de parca urma sa cumpăr doar 2 perne de decor. Dupa ce am zis ce vreau sa achiziționez parca le sclipeau ochii, dar eu eram deja sictirit.
Locații recomandate