/Cluj/Magazin de mobila

Besser Home

Strada Avram Iancu 428, Florești 407280, România

Besser Home
Magazin de mobila
4.4
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG29+9X Florești, România
+40 723 470 401
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Any Ana
Any Ana2 ani în urmă
Exceptand promptitudinea si calitatea, sunt unii dintre cei mai draguti si sociabili oameni cu care poti colabora pentru mobilat.
MARCUSINFINITE YT
MARCUSINFINITE YT2 ani în urmă
Modele frumoase, dar multe se aduc doar pe comanda.
Laurentiu buzenchi
Laurentiu buzenchi3 ani în urmă
Marfă de calitate, personal amabil și competent. Posibilitatea negocierii prețului la un pachet de mai mult mobilier achiziționat constituie un avantaj.
Alina Maghear
Alina Maghear4 ani în urmă
Magazin cu piese de mobilier pentru mi multe gusturi si bugete. Personalul din magazin (Eduard) bine pregatit in a oferi toate informatiile pe care le doreste clientul. Profesionalism si orientare catre client cum rar mai gasesti in magazinele din Romania.
Dorana Narita
Dorana Narita2 ani în urmă
Am comandat in Noiembrie 2019 un pat de la dansii, care dupa multe asteptari, livrari incomplete sau gresite, a ajuns cu instrucțiuni de montaj foarte neclare. Am cerut ajutorul lor pt montaj, iar in timpul acestuia s-a rupt laterala patului. Din nou dupa multe asteptari, a venit piesa de schimb si am reusit sa il montam. Inca asteptam in Feb 2021 sa vina lada patului, care a fost motivul principal pt care l-am achizitionat. Noptierele au venit la alte dimensiuni decat cele comandate si lovite pe alocuri. Nu recomand!

We ordered a bed from them in November 2019 and we're still waiting for certain parts. I don't recommend buying from here.
Paul Augustin
Paul Augustin2 ani în urmă
Amabilitate 0, profesionalism 0, relatii cu clientii 0. Pe langa asta am primit un pat rupt in mai multe parti, saltea rupta, topper descusut pe o suprafata extinsa. Dupa 3 luni in care m-au aburit ca voi primi altul, am renuntat la el. Nu o sa mai apelez la “serviciile” lor!
Maier larisa
Maier larisa2 ani în urmă
Am primit un pat zgâriat și am fost acuzați în comentarii pe Facebook că ar fi vina noastră, că patul a fost scăpat pe jos (patul a fost așezat pe jos la descărcare fiind compus din mai multe părți), că băieții care l-au urcat până în apartament nu au avut "școala de manipulări" 😂. Toate astea ca mai apoi să șteargă comentariile, bineînțeles 😪 nu mai menționez faptul că băieții lor, cei cu "școala de manipulare", când au încărcat patul în mașină (după ce l-am returnat) au așezat patul cu partea de catifea în jos (cea moale, sensibilă, pe care a fost prezentă și zgârietura) și cu partea cu care patul stă pe podea (de lemn), în sus.
Partea cu serviciul clienți și calitate, din punctul meu de vedere nu merită nici o stea.
Liliana Lung
Liliana Lung2 ani în urmă
Mobila de calitate, personal amabil , multe modele calitative și foarte frumoase
Locații recomandate