/Caras severin/Magazin de mobila

Mobirom

Strada Spitalului 4, Caransebeș 325400, România

Mobirom
Magazin de mobila
4.1
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C698+Q3 Caransebeș, România
+40 745 230 594
mobirom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adela Bunea
Adela Bunea2 ani în urmă
am cumparat scaune Thonet si sunt incantata de achizitie. am fost surprinsa ca se produc in tara
ARGENTINA POPESCU
ARGENTINA POPESCU2 ani în urmă
Am cumparat de doua ori mobilier de la aceasta firma si sunt multumita.Timpul de asteptare este intradevar mai lung dar avand in vedere ca poti sa alegi culorile la lemn si tapiterie ,merita.Am avut si eu un scaun lovit la transport dar l-am trimis inapoi si a fost reparat retrimis in scurt timp.
Recomand!
Bogdan Pandia
Bogdan Pandia2 ani în urmă
Calitate foarte slaba a produselor, la preturi mari. Am comandat de la ei niste scaune de bucatarie, erau neslefuite, inegale, cand stateai pe ele se miscau si scartaiau de la prima folosire. Vopsea scursa in anumite locuri. Si evident, cand le-am expus problemele si ca vreau sa returnez, mi-au spus ca nu se poate, ca intra in categoria produs la comanda, desi eu le-am comandat pe site-ul lor. Atitudine nedemna pentru o firma serioasa. Nu recomand.
Gaby Duceag
Gaby Duceag5 ani în urmă
Zi de zi admir setul de masa+scaune achizitionat de la Mobirom! Nu as fi putut face o alta alegere, mai buna! Amabilitatea consultantului, bunul simt si dragul cu care ajuta clientii e un mare plus pentru firma! Faptul ca iti poti alege toate detaliile la ceea ce comanzi, la fel. Singurul minus la care ar mai putea lucra este atentia pentru detalii, in special cele care nu se vad. Se poate! Oricum mai buni ca ei si la preturile pe care le practica, nu cred ca sunt altii.
Emilia Dima
Emilia Dima2 ani în urmă
Cea mai neserioasa firma cunoscuta de mine! Nu recomand!!! Am comandat o masa și un balansoar. Masa este neșlefuit, vopseaua scursa, elemente de sub masa nevopsite, lemn crăpat în anumite zone. Balansoarul de asemenea are urme de vopsea scursa, unul dintre mânere sta sa cada, nu este prins corespunzător, o gaura în tapițeria de pe șezut.. Nu ma așteptam la asa calitate slaba! Nu voi mai comanda niciodată! Pe lângă toate aceste lucruri, personalul te duce cu vorba de la o zi la alta cu livrarea comenzii. A durat 9 săptămâni sa îmi trimită comanda... NU RECOMAND!
Cristina Frincu
Cristina Frincu2 ani în urmă
Am comandat o masa si 4 scaune. Comanda a intarziat cu mai bine de jumatate de luna, dar nu asta este problema ci atentia la detalii care a lipsit la comanda mea. Atat masa cat si scaunele prezinta zone neslefuite, nevopsite ( mici portiuni) precum si zone cu exces de vopsea; masa are o zgarietura pe blat destul de adanca. Model este foarte frumos, pacat de el, calitatea nu este cea pe care eu o asteptam la acest pret. O alta problema destul de grava este mirosul lacului folosit, acesta persista deja de 2 saptamani.
Diana Croitoru
Diana Croitoru2 ani în urmă
Am cumparat scaunele MD170 si masa Europa. Imi plac foarte mult. Sunt lucrate frumos si tapene. Au acceptat sa imi se trimtia separat tapiterie folosita pentru scaune ca sa o folosesc pentru draperii si acum arata superb totul.
Laurentiu postolache
Laurentiu postolache2 ani în urmă
Nu va sfatuiesc sa cumparati produse de la aceasta societeate!
Am cumparat un scaun de birou lucrat manual de mantuiala cu o tapiterie ieftina iar lacul pe care l-au folosit mirosul persista de 2 saptamani!
Locații recomandate