/Bucuresti/Magazin de mobila

PicoMob

Strada Nicolae Teclu nr. 5, București 032368, România

PicoMob
Magazin de mobila
4
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
C633+J5 București, România
+40 727 332 568
picomob.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps PicoMob
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costi Dinu
Costi Dinu2 ani în urmă
Serviciul de montaj - fara repros. Asta daca reusesc sa monteze tot intr-o zi si in alta blatul. Pana acolo insa, au facut cateva greseli, culoarea pe care o doream nu a fost posibila pentru ca ne-au trimis o poza pe w-app cu ceva ce semana dar in realitate a fost alta culoare nici macar alta nuanta. Aveti grija la alesul culorilor pentru ca nu au catalog de culori si nici nu au venit sa se faca selectia dorita. Timpul de livrare a fost depasit cu 2 luni, motivele fiind un corp neutilizabil din cauza unui calorifer si alte cateva greseli mici pe care nu si le-au asumat si de aici motivul de livrare intarziata - cum ca am refuzat montajul, in conditiile in care am stat fara bucatarie 2 luni dupa termenul de livrare. Cer 90 % din bani inainte sa vezi efectiv mobila la tine in casa si asta a fost una din greseli. Serviciul de asistenta a lipsit in totalitate, nu am primit niciun fel de sfat sau solutii. Intr-un final ne-au facturat ei noua penalizari de intarziere pentru neplata. Cu alte cuvinte te simti pacalit si cu banii luati. Aveti mare grija daca ii alegeti si fiti atenti la contract.
Bogdan mihail
Bogdan mihail3 ani în urmă
Pornind doar de la o bucatarie am facut toata casa cu ei. Ne-au castigat prin grija fata de detalii, atentia acordata oricarui aspect luat in discutie. Am plecat de la un concept de utilizare eficienta a spatiului, le-am descris necesitatile si a iesit un super proiect. Modern si in acelasi timp clasic. Iti vor face mobila pe care ti-o doresti in bugetul pe care il ai alocat (inca pe alocuri au mai pus de la ei una - alta :))). Tot ce am facut cu ei a fost livrat/montat la termenul stabilit de comun acord. Nu am avut "costuri ascunse". Ii recomandam. Au dat dovada de profesionalism si seriozitate!

PS: I am a real person :)) not a robot. Pozele cu proiectul nostru sunt urcate pe site dar din motive de discretie nu le vom identifica. Lol.
Diana-Silvia Istrate
Diana-Silvia Istrate2 ani în urmă
Picomob ne-au realizat mobila de bucătărie, camera, living și hol.
A ieșit totul asa cum ne-am dorit, ținând cont mereu de ceea ce ne dorim. Un mare mare plus echipa, căci pe lângă idei și profesionalism, ei fac o echipa super bună împreună! Recomand mult!
Maria-Roxana Dumitrache
Maria-Roxana Dumitrache2 ani în urmă
Locații recomandate