/Bucuresti/Magazin de mobila

Mobila Domnel

1A Soseaua de Centura 1A, București 077090, România

Mobila Domnel
Magazin de mobila
4.3
116 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXJ8+CC București, România
+40 784 205 399
mobiladomnel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Zaharia Neda
Zaharia Neda2 ani în urmă
Foarte multumita de experienta. Personal amabil la alegerea si vanzarea produselor. Cu raspunsuri clare la toate intrebarile, cu multa rabdare . La livrare si montaj , servicii promte si de calitate . Ii recomand cu incredere. Felicitari
Vasilescu Marius
Vasilescu Marius2 ani în urmă
Mobila de calitate din piele naturală. Prețuri cam mari.
Carla L
Carla L2 ani în urmă
Recomand, cu toata convingerea!
Am cumparat de la "Mobila Domnel" o canapea, cu doua fotolii (doar...). Singurul nostru regret este ca nu avem mai mult spatiu in casa sau, ca avem casa deja mobilata, cu mobila recent achizitionata :). Am vizionat marfa in trei locatii (2 magazine si sediul central, cred) ale acestei societati - de dragul de a vedea, fizic, cat mai multe produse vandute de ei. Opinam ca sunt frumoase si bune (calitativ). Noi chiar le-am "evaluat" confortul pe care il ofera, proband cum te simti in ele :). Personal, am ajuns de mi-as fi dorit sa schimb tot mobilierul, descoperind cat este de confortabila mobila ce-o vand oamenii astia! Pe langa calitatea produselor (in raport rezonabil calitate - pret) ne-a impresionat foarte placut calitatea oamenilor intalniti: "foarte buni negustori" cu o atitudine plina de respect si solicitudine absoluta. In magazine am intalnit doua angajate care ne-au uimit cu interesul vadit de a prezenta cat mai detaliat marfa ce o vindeau iar la sediul "cel mare", l-am intalnit chiar pe cel care dezvolta afacerea. Concret, ieri am vazut si am platit marfa (separat transportul si montajul) si azi, am avut mobila adusa si instalata in casa, de doi angajati tineri, curati, punctuali si foarte expeditivi - in sensul cel mai pozitiv - in ceea ce aveau de facut. Profesionalism la cele mai inalte standarde! Ce ti-ai putea dori, mai mult?!
Dumitru Cristea
Dumitru Cristea2 ani în urmă
Am cumpărat de la ei vara aceasta colțar și pat. Au fost foarte profesionaliști, punctuali și serioși. Au livrat și instalat cu grija, fără a fi rugați in plus pt asta. Tot ce au promis au făcut, cand au apărut mici probleme le-au înlăturat repede și profesionist. Se țin de cuvânt și nu promit nimic ce nu pot face. Recomand din toată inima aceasta companie și echipa.
Ioana Suteu
Ioana Suteu2 ani în urmă
Mobila de foarte bună calitate, livrare promta și consiliere cu maxima înțelegere și cooperare.Am cumpărat un fotoliu cu recliner electric care nu s-a încadrat în dimensiunile camerei și imediat mi s-a facilitat înlocuirea cu un alt model cu stornarea diferenței de preț. Mulțumesc mult echipei Domnel.
Silviu Stoica
Silviu Stoica2 ani în urmă
Sunt fericitul posesor al unui set de camapele din piele cumparate de la aceasta companie. Atat derularea contractului cat si livrarea si montajul la adresa au fost facute ireprosabil. Recomand cu toata increderea.
Lucian Costin
Lucian Costin2 ani în urmă
Am sa acrit despre atitudinea vânzătorului, care am impresia ca era chiar patronul.
Mobila pare in regula, destul de confortabila, dar nu ieftină, vom vedea dacă este și fiabila.
Persoana de la care am cumpărat are însă o atitudine scârboasă, arogantă, autoritara și lipsita de bun simț.
Din cauza dumnealui nu cred ca voi mai întra vreodată în magazinul acesta!
Alexandru FEFY
Alexandru FEFY2 ani în urmă
Vânzătorul arogant , nu prea pare interesat sa își vândă produsele, dacă întrebi de serviciul livrare pare ca mai bine îl loveai cu ceva (e greu și dificil cu livrarea înțeleg și ca să scape mai repede de livrare iti servește un preț exorbitant) , dacă întrebi cumva dacă fotoliul pe care îl ridici singur poate fi returnat în cazul în care nu este confortabil pt bătrân răspunsul este CLAR NU ! Norocul vostru ca aveam cu adevărat nevoie de un fotoliu reglabil pt o persoana în vârstă și nu aveam timp sa caut în alta parte căci la atitudinea vânzătorului nu as fi cumpărat în veci de la voi . Succes ... aveți nevoie !
Locații recomandate