/Brasov/Magazin de mobila

Kudia Studio - bucatarii germane -

Str. Camil Petrescu nr. 3D, Brașov 500321, România

Kudia Studio - bucatarii germane -
Magazin de mobila
3.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ98+Q4 Brașov, România
+40 728 905 002
kudia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mi Maj
Mi Maj2 ani în urmă
Dupa ce am dat avansul si am fost prinsi cu contractul, legati legal, toata atitudinea s-a schimbat, nu se mai primeau raspunsuri la intrebari sau cu intarzieri foarte mari. Neprofesional , dezamagit. Chiar si dupa ce am explicat aceasta situatie, atitudinea asta nu s-a schimbat.

In plus, la utilitati s-a mentionat doar ca nu va ocupati de partea de gaz (in scris pe email) , in rest va puteti ocupa de tot, chiar si la telefon confirmat. Pentru a schimba in ziua montajului.. ca defapt nu va ocupati de nimic legat de utilitati. Luminile au fost uitate, o usa avea culoarea gresita, hota am prins-o noi ca nu erau pregatiti baietii cu montajul sa o prinda.
Pentru o firma serioasa ce se ocupa de bucatarii asa cum va ocupati si de intermediat electrocasnice ati putea plati un instalator profesionist sau de cine este nevoie pentru a fi siguri ca aveti o solutie de la A la Z . La ce preturi sunt, sunt si asteptari de un pachet profesional complet.

Cu toata bunavointa am incercat sa fie o relatie profesionala ok, dar nu inteleg de ce nu se vrea asta din partea echipei Kudia.

Valabil in general, dar mai ales aici. Atentie mare ce este prins in contract si termene pe fiecare etapa. Daca vi se promite ceva, mai bine sa fie si in scris.


dupa aproape un an in care avem bucatarie pot sa spun ca se da foarte greu la telefon sau altfel, intotdeauna fiind alti clienti mai importanti si chiar daca se promitea a reveni, trebuia sa sun tot eu inapoi dupa o saptamana o luna etc.
Daca va uitati bine dna Diana, sunt si altfel de reviewuri, intr-adevar la inceput, oricine intra, va purtati foarte frumos, si poate daca v-as spune ca voi cumpara o alta bucatarie o sa va schimbati atitudinea. Intr-adevar livrarea s-a facut la timp pentru ca cei din Germania incearca sa se tina de cuvant si de contract. Mai are rost sa mentionez ca a venit un corp pe culoare diferita, lumine nu au venit si noroc ca ati scris in email ca sunt incluse ca altfel vroiati sa le platesc iarasi. Plinta de plastic langa plita. Si daca aveti echipa in carantina, de ce nu mentionati asta cand s-a intamplat, sa stim sa ne pregatim, si de ce nu ati achitat atunci la constructor partea de instalare daca era inclusa in pret, ci ne-ati lasat pe noi.
Acum ca v-am rugat de 10 zile sa trimiteti pe cineva sa constate niste probleme la blat , la imbinari unde se umfla, deoarece nu sunt etansate fiind si langa chiuveta. Imi spuneti ca veniti si nu mai veniti, nici nu trimiteti pe nimeni. Asa se comporta o firma cu seriozitate si profesionalism? V-as ruga sa va ganditi de 2 ori inainte sa raspundeti.
In loc sa va imbunatatiti serviciile, sa reparati din greseli (da, nu e niemni perfect, dar putem invata din greseli) , preferati sa repetati acelasi lucru, sa ignorati clienti si sa va contraziceti apoi.
Giggin' Skies
Giggin' Skies2 ani în urmă
Încă din momentul în care am intrat în magazin, eu și soția mea am fost primiți cu căldură și cu o atitudine foarte prietenoasă de către personalul Kudia. Discuțiile au fost pe cât de poate de informative, acestea avansând până la design-ul întregului apartament, nu doar al bucătăriei. Am rămas foarte plăcut impresionați de informațiile oferite și de seriozitatea de care angajații dau parte. Într-adevăr, durează puțin mai mult timp până ce mobilierul ajunge la tine acasă dar totul este argumentat foarte bine deoarece producția acestuia este un procedeu surprinzător de complex ( până la urmă vorbim de calitate nemțească ). Recomand cu cea mai mare căldură colaborarea cu acești profesioniști, fie că doriți o opinie, un proiect de bucătărie sau o amenajare totală a spațiului de locuit!
Creative Insights
Creative Insights2 ani în urmă
La Kudia Studio am întalnit profesionişti care îsi iau timp pentru discuții detaliate cu clientul. Iar calitatea produselor şi a montajului este una superioară.
Loredana Puia
Loredana Puia2 ani în urmă
Calitate și eleganță. Profesionalism si talent. Cool team !
Maria Doroftei
Maria Doroftei2 ani în urmă
5 ⭐️ pentru #KudiaStudio !
Am colaborat cu ei pentru amenajarea bucătăriei. Au ținut cont de stilul nostru minimalist și ne-au schițat bucătăria perfectă pentru nevoile noastre. Fiecare spațiu a fost gândit astfel încât să fie ușor accesibil și cât mai practic pentru depozitare.
Deși sunt specializați pe bucătării, au fost deschiși cerințelor noastre și au creat o bibliotecă închisă și luminată pentru livingul nostru. Montajul s-a efectuat foarte curat și organizat.
Suntem foarte încântați de calitatea și profesionalismul care ne-a fost oferit și îi recomandăm cu încredere !!!
Sorin-sergiu paunescu
Sorin-sergiu paunescu2 ani în urmă
Daca ceva a fost neclar cu ambientul locuintei, la Kudia s-au lamurit rand pe rand fiecare detaliu. Multumesc fetelor de la Kudia!
Cristina Sbiera-Zavarache
Cristina Sbiera-Zavarache2 ani în urmă
Nu recomand.Neseriozitate si lipsa de respect fata de clienti.Masuratori gresite,lipsa totala de profesionalism.
Sandra Ciobanu
Sandra Ciobanu2 ani în urmă
Experiența proasta din pacate.
Beatrice are viziune dar relația cu clienții lasă de dorit. Bucătarii exagerat de scumpe pt ce calitate oferă, te presează sa dai banii cât mai repede iar dacă te răzgândești si vrei sa mergi cu altcineva îți cer onorariu de 800 lei, suma ce nu o discuta de la început.
Dezamagita, nu recomand.
Locații recomandate