/Timis/Magazin de geamuri

Centrul de Termopane Timisoara

vis-a-vis de Profi, Strada Mareşal Alexandru Averescu nr.59, Timișoara 300728, România

Centrul de Termopane Timisoara
Magazin de geamuri
4.5
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6JP+Q2 Timișoara, România
+40 749 860 090
centrul-termopane.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sebastian Catana
Sebastian Catana2 ani în urmă
Recomand! Termopanele in sine f bune. Sigur ca mai sunt in oras termopane bune, dar conteaza oamenii cu care lucrezi. Genul de profesionisti care fac munca sa para usoara, desi nu e. Instalarea a fost super rapida! Echipa de mare bun simt si profesionalism!
Alin Ioan Hulea
Alin Ioan Hulea2 ani în urmă
Recomand, echipa de profesionisti, lucrare de calitate!
Valentin-Stefan Andrusca
Valentin-Stefan Andrusca2 ani în urmă
Recomand firma de termopane Centrul de Termopane Timisoara, anul acesta am cumparat de la ei si am ramas placut surprins sa vad cata seriozitate, punctualitate si profesionalism, o echipa profesionista, ma bucur ca i-am gasit si au facut o treaba excelenta😉👍
Mihaela Moteli
Mihaela Moteli2 ani în urmă
Casa parintilor in loc Parta 383/Tm de care am mare grija chiar daca locuiesc si muncesc in strainatate de peste 40 de ani - am colaborat cu Centrul de Termopane Timisoara care este o firma serioasa, totul "online" si video, raspund prompt la email-uri, ca in Occident. Felicitari
Claudia claudia
Claudia claudia4 ani în urmă
Am ajuns sa lucrez cu Centru de Termopane in urma cautarilor unei firme serioase cu care sa imi inchid balconul.
Pentru ca m-am saturat sa imi intreb prietenii si cunostintele pe cine imi recomanda, am cautat mai multe firme pe internet, le-am cerut o oferta pentru ce aveam e nevoie - izolatie termica dar si fonica - si am asteptat :) Am primit oferta de la majoritatea celor de la care am cerut, dar cei de la Centru de Termopane au facut un pas in plus, m-au sunat sa ma intrebe mai multe detalii despre ce vreau sa fac, astfel incat sa poata trimite cea mai buna oferta pentru nevoia mea.
Dupa o comparatie intre oferta, ce cautam eu, pret dar si review-uri pe net, am ales Centrul de Termopane si, colaborarea a fost foarte buna, montarea a durat putin, au lucrat curat, si totul arata bine.
Pe partea de relationare si montaj totul a fost de nota 10; nu pot spune despre cat de bine isi fac treaba geamurile, pentru ca abia au fost montate, dar dupa 3 zile totul arata bine, fonic pot sa spun ca "aud" diferenta, ca izolare termica, inca nu ma pot pronunta.
Daca imi amintesc, voi reveni cu detalii anul viitor :)
Dan JUGANARU
Dan JUGANARU2 ani în urmă
Nu recomand! Am avut probleme cu montajul in sensul ca mi s-au inversat geamurile laterale la balcon,iar apoi ca sa se repare greseala au pus o extensie fara sa mi se spuna,am observat dupa ce geamurile erau montate deja,iar etansarile nu erau ok peste tot practic era doar jumatate de balcon etansat cum trebuie,au venit sa mai stranga cu niste suruburi ,iar apoi ca toate sa fie praf a mai crapat si profilul.A ok am inteles raspunsul dumneavoastra deci din cauza zidariei a crapat si profilul multumesc am inteles ce era de inteles.
Paul Gradinariu
Paul Gradinariu2 ani în urmă
Recomand centrul de termopane, o echipa profesionista și seriosa
Mulțumit de calitatea lucrării, termenul de execuție a fost respectat.
Recomand cu încredere!
Marius Vladut
Marius Vladut2 ani în urmă
Echipa de montaj-impecabil! Undeva pe parcursul procesului s-a produs o eroare de comunicare: am cerut prag de aluminiu, mi-a fost prezentat fizic, când au venit să ia măsurile, am cerut dinou, au notat în carnețel. Nu a venit pragul de aluminiu, va trebui să mă învăț cu cel înalt din tâmplărie PVC. Sunt sigur că nu a fost intenționată greseala...dar nu e ce am cerut. Atenție la detaliile din contract. Chiar daca nu sunt mulțumit 100% tot cu ei aș lucra în viitor. Recomand.
Locații recomandate