/Timis/Magazin de geamuri

Trident

Strada Mircea cel Bătrân, Timișoara 300406, România

Trident
Magazin de geamuri
3.5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q57R+57 Timișoara, România
+40 733 996 006
trident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Annamaria Molnar
Annamaria Molnar4 ani în urmă
Doamna care s-a ocupat de comanda mea fost foarte amabila. A avut răbdare pentru detalii.
Bogdan Emil Bunica
Bogdan Emil Bunica4 ani în urmă
Grețos. Stau și aștept după ei de 40 de minute. Am dat telefon la sediu de 2 ori să îi întreb ce se întâmplă. Cică nu e de găsit persoana care trebuia să vină. Le-am dat 2 stele pentru că acum 2 ani erau serioși și am făcut o lucrare cu ei și a mers bine, dar acum au decăzut mult, de aceea au mutat și showroomul în incinta fabricii. S-o fi schimbat patronii.
Claudiu Preda (Historian & Tour Guide)
Claudiu Preda (Historian & Tour Guide)5 ani în urmă
Calitate slabă, montaj defectuos și apoi refuz de a asista și a repara.
Există un incompetent acolo care se ocupa de instalare și care mi-a pus două ferestre la două locații, ambele montate stramb,astfel ca nu se mai închid bine. În consecință trebuie să schimb toată lcrarea.
Mihai Lambrino
Mihai Lambrino5 ani în urmă
Sunt ani de zile de când colaborăm și pot spune că sunt mulțumit de rezultate.
Jaluzelele metalice interioare, plasele de insecte și rulourile exterioare fie electrice fie manuale sunt cele mai frecvente produse.
Intr-o lucrare recenta am achizitionat rulouri exterioare electrice cu sistem de control inteligent. Totul se intampla mobile, prin telefon pot accesa fiecare rulou in parte sau pot progama sa faca ele inchidere sau deschidere la anumite ore.
Recomand cu încredere tâmplăria de lemn!! Ferestre, uși, cu posibilitate de realizare din esențe diferite, garantat la cel mai bun preț, cel puțin eu o pot spune pentru că au avut cel mai bun preț din 5 oferte.
Scriu aceste randuri pentru ca trebuie exprimate si lucrurile pozitive, experientele bune, iar eu am parte de o colaborare foarte buna cu Trident.
Mugur Stefan
Mugur Stefan5 ani în urmă
150 de lei, pentru ca mi-au reparat un rulou pe care il cumparasem tot de la ei! Nu au schimbat materialul, nu mi-au adus un rulou NOU.
Mădălina Zebreniuc
Mădălina Zebreniuc5 ani în urmă
Am cerut o oferta de preț la ferestre si obloane dar din nefericire după o luna de așteptare tot nu am primit, este o firma care își bate joc de clienți...deci nu il recomand nimănui
Marius Dumitrescu
Marius Dumitrescu6 ani în urmă
Am cerut rolete casetate prin care sa nu treaca nici o fanta de lumina. Ne-au asigurat de mai multe ori de acest lucru. Rezultatul final e fost diferit si montajul prost. Le-am dat jos si am primit banii inapoi.
Suciu Paul
Suciu Paul6 ani în urmă
Servicii de toata jena, tipic romanesti. Oamenii au interes 0 ptr clienti si sunt hotarati sa profite de tine la maxim. Am facut o programare ptr a se realiza masuratorile necesare in vederea montarii unor plase impotriva insectelor la doua ferestre si o usa. Am stabilit de comun acord ora 15:00 intr-o miercuri. Am facut tot posibilul sa fiu prezent la acea ora acasa dar din nefericire doar eu m-am stresat. La 15:30 sun la sediul Trident ptr afla cat mai intarzie baietii. Mi s-a spus ca baietii sunt cam ocupati, nu au de gand sa mai vina (au fost atat de ocupati ca n-au putut nici sa anunte ca nu mai ajung!) si ca ar fi bine sa reprogramam. Am reprogramat ptr vineri la ora 17:00. De data asta la ora 17:00 chiar a aparut cineva. L-am poftit in casa ptr a-si face treaba. Nici nu a avut nevoie de mai mult ca a si inceput sa se plimbe incaltat prin camere de parca era la mama dansului in sufragerie. N-am zis nimic. Dupa ce au fost efectuate masuratorile mi s-a spus ca nu stie exact cat o sa ma coste lucrarea dar trebuie sa ii las avans (ce ma?!). Fiindca am refuzat sa las avans pana cand imi spune un pret concret mi-a cerut 50 de lei ptr “deplasare”, desi pe site-ul Trident scria (acum nu mai scrie fiindca au modificat dupa magaria asta) foarte clar: “O echipa de service se va deplasa la dumneavoastra pentru a efectua, in mod gratuit, masuratorile”.
Sun din nou la sediul Trident, de unde mi se confirma ca deplasarea costa 50 de lei (desi pe site scria ca e gratuita) dar nu trebuie sa ma ingrijorezfiindca va fi scazuta aceasta suma din pretul final.
Am primit si oferta finala, care contine: profile distantiere + pret, plase de insecte + pret, transport + pret. Nici urma de suma mea platita ptr deplasare trecuta pe undeva cu -.
Nu pot sa-mi explic de unde atitudinea miserupista avand in vedere ca au concurenta serioasa.
Locații recomandate