/Teleorman/Magazin de geamuri

TAMOS Zimnicea

Bulevardul Mihai Viteazu nr. 26, Zimnicea 145400, România

TAMOS Zimnicea
Magazin de geamuri
4.2
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M928+JQ Zimnicea, România
+40 751 269 658
tamos.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Pascariu
Mihaela Pascariu2 ani în urmă
Servicii de calitate !!Personal amabil și calificat!!Recomand !!
Giorgiana
Giorgiana2 ani în urmă
P.s. am scăzut recenzia la 2 steluțe pentru ca lemnul de deasupra s-a curbat doar pentru că am pus un tv plat mic acolo, si ce ma supără cel mai tare, deja s-au rupt mânerele.... Nu mai pot sa recomand cu aceeași încredere, calitatea lasa de dorit!
Am comandat de la dumnealor o comodă, într-adevăr a durat 2 săptămâni până a ajuns deși inițial s-a promis 2 zile. Ulterior, comunicarea cu departamentul de Relații clienți a fost una foarte bună iar data și ora de livrare promisă de doamna respectiva s-a respectat întocmai.
Am citit înainte și recenziile , si nu aveam așteptări mari, cu toate acestea, comoda a fost completă, arată foarte bine montată, nu este dintr-o calitate excepțională, și când spun asta ma refer strict la plăcile de pal , dar la banii aceștia nici nu pot cere luna de pe cer... Mai pe scurt raportul calitate-pret a fost ok. Personal,pot recomanda serviciile dumnealor. Mulțumesc
Luminita Popa
Luminita Popa2 ani în urmă
Produse proaste calitativ.Usi culisante care zgarie mobila si raman blocate.
Mirel-claudiu Bene
Mirel-claudiu Bene4 ani în urmă
Am comandat un dormitor Primavera Gloss 3. A sosit la timp. Nu sunt însă mulțimit de modul în care a fost împachetat. Fetele una lângă alta, ceea ce a făcut ca pe suprafața sa apară zgârieturi, și chiar urme mai adânci. Apoi la noptiere mi s-a trimis doar partea dreapta, astfel ca a trebuit sa fac o serie de modificări pentru a le putea monta. De asemenea palul folosit este de o calitate mai slaba. Dau 4 steluțe pentru ca raportat la preț mobila este cu mult peste ce găsești în magazinele de mobila. Are design, se montează foarte ușor și sunt convins ca dacă o îngrijești va tine suficient. Ca observații mai multa atenție la împachetat și la componentele care se pun în pachet.
Alexandra Mihaela
Alexandra Mihaela4 ani în urmă
Produse de calitate și personal de treabă. Am achizionat produsele tocmai de la Cluj și sunt super mulțumită de serviciile prestate. Recomand cu încredere!
Ion Rosu
Ion Rosu5 ani în urmă
Mobila cuumparata a fost incompleta , in magazin a fost prezentata o culoare,comanda a fost facuta conform produselor prezentate in magazin si pe net, acasa am primit cu totul altceva. Dopurile care mascheaza holsuruburile nu corespund cu acestea nu sunt multumit de aceasta firma. Plata a fost facuta integral cu 7 zile inainte nu recomand.
Cristiana Elena
Cristiana Elena6 ani în urmă
Aveti piese lipsa la mobilerele de bucatarie. Ati dat foarte multe gauri in plus la corpurile de asamblat, fapt care dezorienteaza clientul atunci cand prinde suruburile. Schitele sunt incomplete si ambigue. Un plus ar fi calitatea buna a materialului.
Adrian Roman
Adrian Roman2 ani în urmă
Bine aprovizionat , personal amabil și bine informat . Merită să-l vizitați și de ce nu , sa cheltuiți câteva mii de euro . De ce sa colindați pe la București , mergeți la TAMOS Zimnicea și o să fiți fericiți !
Locații recomandate