/Salaj/Magazin de geamuri

Staer Zalau

Bulevardul Mihai Viteazul 58c, Zalău, România

Staer Zalau
Magazin de geamuri
4.4
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6323+RX Zalău, România
+40 747 778 979
staer.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Lucaciu
Bogdan Lucaciu2 ani în urmă
👍
Andrei Chis
Andrei Chis4 ani în urmă
Am comandat de la Staer Zalau mobila pentru bucatarie si dormitor, s-au respectat termeni de livrare, doamnele de la magazin foarte amabile, rabdatoare,proiectarea 3D ajuta foarte mult, au foarte multe modele si cu siguranta o sa gasesti ceva care sa iti placa, culori deosebite calitate buna.Cu siguranta sunt cei mai buni din Zalau !!!
Nota 10 si pt. baietii de la montaj !
Iulia Pascuta
Iulia Pascuta4 ani în urmă
Recomand cu incredere, mobilier de cea mai buna calitate. Personalul da dovada de profesionalism si punctualitate in ceea ce priveste livrarea/montajul mobilierului. Sunt foarte multumita de colaborarea cu Staer, cu siguranta o sa mai apelez cu incredere la serviciile lor.
Nicu Pop
Nicu Pop4 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism. Urmează să primesc mobila de bucătărie de la Staer, după ce am mobilat 2 dormitoare și un living cu ajutorul acestei firme. Sunt foarte mulțumit. Lucrători amabili și bine pregătiți. Recomand!
Larisa Ghiurutan
Larisa Ghiurutan4 ani în urmă
Firmă serioasă cu angajați care de fiecare dată au dat dovadă de profesionalism , cât despre produse, sunt de calitate la prețuri foarte bune!! Recomand cu încredere Staer Zalău!
Cristina Cristescu
Cristina Cristescu4 ani în urmă
Recomand cu incredere!!! Produsele sunt de o calitate foarte buna iar angajatii amabili si adevărați profesioniști, multumim!😉
Claudiu onutan
Claudiu onutan2 ani în urmă
Am cumparat un coltar in valoare de 2.990 de lei ,cu avans platit (1.200) pe data de 24 octombrie 2020 si am asteptat 2 luni pana am primit coltarul ,am efectuat plata integrala adica restul de 1.790 lei in data de 14 decembrie 2021.Efectiv montajul lui si darea in folosinta s-a facut la inceputul lui ianuarie 2021 ,a durat doar cateva saptamani ca partea din spate sa se desprinda la o simpla asezare pe el,calitatea foarte proasta a produsului fiind probata,partea din spate fiind prinsa doar in capse iar datorita lungimii mari a partii din spate mijlocul nefiind ancorat in nimic deoarece sipcile care sustin sezutul sunt capsate de partea din spate s-a desprins.Am facut sesizare in magazin dar conducerea nu a sinchisit sa se deranjeze in vreun fel. Am facut o sesizare la PROTECȚIA CONSUMATORULUI care s-a rezolvat cu o vizita (pana la urma)din partea magazinului acestia gasind scuza penibila : RUPTURA PRIN SOC MECANIC.COLTARUL NU A FOST FOLOSIT CORESPUNZATOR.SE PROPUNE REMEDIEREA REZOLVAREA COLTARULUI CONTRACOST. Judecati d-voastra pana la urma care este utilitatea unui colțar . Raspunsurile penibile si nepasarea conducerii unui magazin pe care l-am considerat serios lasa mult de dorit.

UPDATE : Pe data de 11 martie 2021 a ajuns partea din spate a colțarului datorita PROTECȚIEI CONSUMATORULUI ZALĂU CARE AU FACUT TOTUL RAPEDE SI BINE pe aceasta cale le mulțumesc dar reparația este foarte prost facută chiar penibila, aceeasi placa de pal cu o parte de ruptura si holșuruburi care ies la vedere puse capse ca sa fie că ...așa se face o treaba buna...am semnat de recepție datorita faptului ca de la data platirii avansului 24 octombrie 2020 si pana acum 11 martie 2021 daca refuzam lucrarea penibilă facută si se retrimitea la refacut piesa de colțar vor fi 6 luni in care am folosit colțarul cca.3 saptamani .
Silvia tomoroga
Silvia tomoroga2 ani în urmă
Am comandat recent un colțar de la Staer ,asta după ce am cautat cred in majoritatea magazinelor din Zalău fără a găsi un model care sa imi placă. La Staer ai de unde alege cu siguranță 👍.Sunt foarte mulțumită de modelul
ales,calitatea in timp sper sa fie la fel .Țin să mulțumesc, doamnei din magazin care a fost extrem de amabilă și m-a ajutat sa aleg . Un magazin in care voi reveni pe viitor .
Locații recomandate