/Prahova/Magazin de geamuri

RemoGSM

Strada Nicolae Bălcescu 12, Ploiești 100550, România

RemoGSM
Magazin de geamuri
4.7
272 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RH+36 Ploiești, România
+40 720 231 680
remogsm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Popescu
Alina Popescu2 ani în urmă
Unicul service din Ploiesti in materie de telefoane si accesorii inclusiv orice servicii in materie de gsm. Seriozitate, implicare, promtitutide. Recomand 100%.Personal minunat, o sa revin cu drag! 😘🤗
Carmen bucur
Carmen bucur2 ani în urmă
Multa amabilitate, lucrează rapid si profesionist, daca o reparație nu merită, îți spun, nu o fac doar pentru a-ți lua banii. Foarte multumita, recomand!
Alex Kirita
Alex Kirita2 ani în urmă
Am schimbat ecranul la ei, Huawei P20 Lite si seara acasa mi-a crapat in zona butonului blocare/deblocare.
Se vede clar in poza atasata ca nu a fost lovit/atins/zgariat, ci a crapat din cauza calitatii slabe a ecranului lor.
A doua zi cand m-am intors la ei, mi-au spus ca nu are ce sa-mi faca, ca ei nu raspund de ce se intampla cu telefoanele dupa ce clientul iese din magazin.
Concluzie: mergeti la altii!
Echidna Filipide
Echidna Filipide2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de serviciile lor, am dus un Nokia 8 pt schimbarea bateriei și a mufei de încărcare. In multe locuri din Câmpina și București am fost refuzată,niciunul nu voia să-și asume așa ceva deoarece pt schimbarea bateriei și mufei trebuie să scoți display-ul iar apoi să îl pui la loc,culmea întreg.
Cristi ionescu
Cristi ionescu2 ani în urmă
Un magazin in care dacă ii treci pragul nu ai cum sa pleci nemulțumit ,iar domnișoara care te întâmpina este super amabila cum nu prea mai găsești in ziua de azi!👍👍
Alexandru Hristea
Alexandru Hristea2 ani în urmă
In ceea ce proveste foliile de protecție, exista un raport calitate preț foarte bun. Un mare plus pentru aplicarea acestora... Rapid si impecabil. Recomand.
Mqzpoxen
Mqzpoxen2 ani în urmă
Dupa ce doua service uri m au refuzat cu un iphone 11 pro max cu ecranu spart care se bloca, au fost dispusi sa aduca un ecran pentru a face proba sa nu il pun degeaba. Telefonul si a revenit dupa update si dupa ce au schimbat sticla fata si spate telefonul arata impecabil. La cateva zile am revenit deoarece difuzorul de jos era infundat iar domnisoara de la receptie a fost amabila si l a curatat pe loc fara sa mai platesc ceva. Am fost foarte multumit de experienta cu acest service mai ales dupa ce in trecut am fost pacalit de niste escroci de mai jos pe linia de tramvai. Mergeti cu incredere serviciile sunt de calitate si oamenii sunt corecti !
Andrei Toderașcu
Andrei Toderașcu2 ani în urmă
Oameni de super calitate, servicii de super calitate + de departe cel mai bun infoliator din Ploiesti.
Locații recomandate