/Cluj/Magazin de geamuri

Transilvania Service Grup

Calea Turzii 213-233, Cluj-Napoca 400495, România

Transilvania Service Grup
Magazin de geamuri
3.4
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PHWV+27 Cluj-Napoca, România
+40 264 439 101
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Arcu
Catalin Arcu2 ani în urmă
O doamna sictirita la telefon a zis ca nu știe nimic si ca o sa fiu contactat cândva in termenul maxim.
Levi Szocs
Levi Szocs4 ani în urmă
Foarte multumit. Am avut telefonul defect de 2 ori, in ambele situatii reparatia a durat sub 5 zile lucratoare, in conditiile in care trebuia display schimbat. Personal amabil. In legatura cu review-urile negative, degeaba sunt suparati clinetii. Acesta este politica samsung. Sunt obligati sa schimbe bateria aproape la orice interventie si trebuie resetat telefonul . Chiar daca nu am avut nevoie de schimb de baterie, mi s-a schimbat de 2 ori. Eu nu pot decat sa recommand deoarece am avut o experienta placuta cu acest service.
Vlad P
Vlad P4 ani în urmă
Extrem de neseriosi... am solicitat ajutorul, mi s-a promis ca voi fi contactat in cel mai scurt timp... dupa o tacere de 9 zile am anulat solicitarea de service. Nu stiu cat de competenti sunt, dar seriozitatea e 0. Spune multe, daca puneti pret si pe asa ceva la meseriasi. #nuNeMaiFacemBine
Ionutz stefureac
Ionutz stefureac4 ani în urmă
Sunt neseriori . Am sunat in prealabil pt o problema pe care o are telefonul meu , le-am expus situatia reala la telefon , ei au spus sa aduc telefonul pt reparatie contracost , iar cand am ajuns acolo mi-au spus ca nu il pot prelua in service deoarece telefonul are softul schimbat .Chiar daca am insistat sa achit extra costuri de service .. nici nu au stat la discutii angajatii fiind foarte sictiriti.
Ianos Szasz
Ianos Szasz5 ani în urmă
Daca aș putea vaș fi dat 0, m-am dus la transilvania servis grup cu un s8 plus imi apare pe ecran niste dungi, ei mi-au spus că durează cam 10 zile si nu poate sa iti deie un telefon la schimb pana se repara telefonul,mi-au mai zis ca o sa mi se starg tot de pe telefon pt ca trebuie sa schimbe si bateria la telefon si iam rugat sa imi copieze tot de pe telefon si nu au voie sa faca lucrul acesta. Mia zis sa caut eu o solutie si sa ma descurc sa imi caut un tel . Nu va recomand
Alexandra A (Lascar srl)
Alexandra A (Lascar srl)6 ani în urmă
Am dus un A5 in service pentru schimbarea ecranului. A stat aproape o luna in service si nu am primit nici un telefon. A trebuit sa sun eu cateva zile la rand sa primesc un update legat de telefon. La 3 zile dupa ce mi-am ridicat telefonul, ecranul s-a stricat din nou. Dupa ce l-am dus din nou sa-i repare ecranul, la ridicare am observat ca spatele nu a fost bine lipit. Sincer, nu recomand sub nici o forma. Pacat ca este singurul service autorizat Samsung si profita de acest statut.
P Bogdan
P Bogdan2 ani în urmă
Am dus un ceas galaxy la reparat si le-am cerut expres sa fiu anuntat de alte reparații daca nu întra in garantie sa le achit. Atat ca produsul a fost pus spre a fi preluat in termenul specificat de ei. 5 zile.
In rest, nu am fost sunat sa vada daca doresc înlocuirea unei piese ce nu intra in garanție, au schimbat doar placa de baza si atat.
Doamna blondă( ce nu o incape scaunul) de la recepție are o greață in vorbire de iti vine sa pleci in secunda doi.
Aveti 1/5 pentru comunicarea cu clientul si 2/5 pentru profesionalism. Jalnic!

Va recomand daca aveti ceva cumparat de la emag, altex, etc...mergeți si duceti produsul inapoi la ei.
Horatiu Graur
Horatiu Graur2 ani în urmă
Am sunat pentru o informatie simpla despre o plita, la care dl de la telefoane imi zice "orice informatie costa. Nu va pot raspunde eu ca sunt la telefoane, dar orice informatie costa. Ati consultat manualul? Consultati manualul. Daca va trimit la colegul care e pe plite, o sa va coste." Pana la urma mi-a dat nr la colegu (cred, de aia si dau 2 stele nu 1) dar nu mai e nevoie de ei ca m-am descurcat si singur (era asa cum banuiam dar vroiam o confirmare de la service-ul Bosch). Halal customer care. Nu recomand deloc sa lucrati cu ei.

Update: Am mai apelat o data la ei prin intermediul Bosch pentru masina de spalat vase. Cel care a venit de la ei a fost super profi si fara a se da mare (ca si cel de la telefoane). Deci probabil ca e o oaie neagra la ei in firma. De aia am lasat 3 stele in loc de 2. Daca mai apare inca cineva la fel ca si la masina de spalat vase, atunci clar e omul ala neom
Locații recomandate