/Bucuresti/Magazin de geamuri

Arca Hobber SRL

Cladirea ICPET, camera 17, vis-a-vis Metrou Dimitrie Leonida Șoseaua Berceni 104, București 041919, România

Arca Hobber SRL
Magazin de geamuri
4.6
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
949V+C8 București, România
+40 762 749 009
hobber.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nae Bogdan
Nae Bogdan2 ani în urmă
Dacă ai vre -un proiect, sau pur și simplu îți plac magneții , aici e de mers 🙂Io mi am luat o brățară 🙂
Laura Mirea
Laura Mirea4 ani în urmă
Ca sa scutesc 2 zile de asteptare, m-am deplasat personal la sediu. Gasirea locatiei s-a dovedit o aventura, pentru ca adresa e usor gresita pe site. Deci, daca aveti drum sau va mananca sa va deplasati in persoana acolo, introduceti pe waze "cladirea ISPET", nu soseaua berceni 104. In rest, nenea pe care l-am gasit acolo, un dragut si un amabil. Despre produse, va povestesc dupa ce le incerc.
Roger popa
Roger popa4 ani în urmă
Firmă serioasă. Magazinul de desfacere are tot felul de magneți. Locație relativ ușor de găsit. Ar fi bune niște indicatoare.
În schimb cei de la supravegherea accesului sunt niște nesimțiți. Aștepți 10 minute să îți deschidă bariera.
Gabriel Mihailescu
Gabriel Mihailescu5 ani în urmă
Am incercat sa cumpar ceva de la ei, am sunat inainte sa ma deplasez pana la ei sa verific daca au produsul pe stoc si am fost asigurat ca tot ce apare pe site au si in stoc in magazin. In mai putin de jumatate de ora dupa ce am vorbit la telefon eram la ei in magazin incercand sa cumpar un produs care nu mai era pe stoc desi telefonic in urma cu mai putin de 30 de minute am fost asigurat ca este. NU RECOMANT.
Florin Ioan Petric
Florin Ioan Petric5 ani în urmă
Parteneri de încredere. Au prețuri bune și o foarte mare varietate de produse și servicii. Personalizări de fel și fel de lucruri. Producție de lucruri 3D, debitare laser și multe altele. Dar cel mai interesant este varietatea uriașă de posibilități de folosire a magneților, oarecum există un magnet pentru orice 😀.
Paula M
Paula M7 ani în urmă
Cand am auzit prima data de Hobber m-am dus cu gandul la Hobby ... si intradevar magazinul ofera multe produse pentru cei pasionati de ... MAGNETI!
Din ce am vazut in magazin, persoanele care ajung acolo sa isi cumpere diverse produse magnetice ... vin sa cumpere magnetul de care au nevoie pentru a-si realiza proiectul mult dorit. Sunt entuziasmati de cate produse gasec in magazin si revin pentru alte achizitii la alt proiect interesant pentru ei. Chiar si pentru scoala, pentru orele de fizica, gasesti produsele de care ai nevoie.
Eu pana acum am folosit multe din produsele Hobber in diverse proiecte pentru gradinita ... cu mare succes la copii!
Recomand oricarui parinte sa nu ezite sa contacteze echipa Hobber. Sunt profesionisti si dornici sa te ajute. Sigur vor gasi impreuna solutia cea mai buna pentru nevoile lor.
Cristian Manica
Cristian Manica7 ani în urmă
Foarte ok magazinul. Produsele comandate au ajuns f. repede. A 2-a oara cand am comandat, mi-au facut si un cadou. Un gest foarte frumos, avand in vedere ca sumele au fost mici. Recomand cu caldura!
Alexandru Balmus
Alexandru Balmus2 ani în urmă
Nu cumparati "sugru" de la Hobber.

2 pachete de 5 grame m-au costat ~85 de lei inclusiv transportul. Costul unui pachetel de sugru individual e de ~33 de lei.

Daca comandati de la producator, pentru ~95 de lei inclusiv transportul (~13 lei) primiti 8 pachetele, tocmai din Marea Britanie

Livrarea a fost prompta totusi
Locații recomandate