/Bucuresti/Magazin de geamuri

Autopiesa.ro

Str. Județului nr. 10, București 023758, România

Autopiesa.ro
Magazin de geamuri
4.3
218 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F447+JR București, România
+40 786 801 010
autopiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anghel_tech67 Geambasu
Anghel_tech67 Geambasu2 ani în urmă
Sunt clientul d-lor de cel putin 6 ani si am fost intotdeauna multumit de serviciile oferite.Promptitudine si seriozitate .
Stan Dan
Stan Dan2 ani în urmă
Firma serioasa , am comandat si a doua zi am primit piesa respectiva. Prețuri foarte bune .
Christian Iosif
Christian Iosif2 ani în urmă
Ok dacă aveți nevoie de piese auto apelați cu incredere
Alberto stoian
Alberto stoian2 ani în urmă
Eu am fost foarte multumit de ei,am comandat a doua zi am ridicat produsul.
Acum ma pregatesc sa mai fac o comanda,atat timp cat mie personal nu mi sa intamplat nici un evenimet nefericit am sa continui colaborarea cu ei!
Gabriel Guta
Gabriel Guta2 ani în urmă
Preturi bune, rapiditate în procurarea pieselor, comunicare ok!
Monica Dumitrache
Monica Dumitrache2 ani în urmă
Consumabile auto cumpărate au fost de o calitate bună. Merita vizitat acest magazin!
Filip Marinescu
Filip Marinescu2 ani în urmă
La telefon nu răspunde nimeni ore in sir pentru evemrual suport desi sunt 3 numere diferie.La magazin nu ti se dau nici informatii simple, e o lipsa de bunăvoința totală.Intelwg ca este magazin online dar suport tot trebuie oferit la un astfel de specific.
Poate doar preturile atractive susțin afacerea , pentru că personalul lasa de dorit
Stejaru Ovidiu
Stejaru Ovidiu2 ani în urmă
Am dat o comanda de 2 piese ce figurau in stoc in data de 1 mai, le-am achitat integral online, urmeaza sa imi fie livrate pe data de 12 mai, dupa 11 zile de la data comenzii (!), iar ca livrarea sa fie "completa" curierul mi-a transmis mesaj ca am de plata ramburs contravaloarea pieselor desi eu le-am achitat integral in avans !!!
Nu m-a contactat nimeni ca sa ma informeze cand voi primi piesele, iar cand am facut-o eu, mi-au spus niste povesti cu un depozit din Bulgaria in care s-ar fi aflat piesele si ca bulgarii ar fi avut mai multe zile libere de Paste ca noi, dar ca o sa-mi trimita piesele in aceasi zi, ceea ce bineinteles ca nu s-a intamplat, iar cand i-am contactat din nou mi-au spus o alta minciuna, cum ca coletul ar fi disparut, dupa care la cateva minute distanta am primit din nou telefon ca totusi nu a disparut, dar ca sa vin la ei la sediu sa-mi ridic piesele, ceea ce am refuzat, intrucat aveam inclusa in pret livrarea prin curier !!!
Nu cumparati de la aceasta firma daca aveti alternative, un pret mai mic cu cativa lei decat concurenta nu justifica bataia de joc pe care riscati sa o suferiti ca si cumparator, cu amanari nejustificate, explicatii lipste de credibilitate, promisiuni neonorate, neglijenta in livrarea prin curier care va poate pune in situatia de a nu putea primi piesele platite, deoarece curierul va cere din jnou pretul pieselor s.a.m.d. !!!
As fi incadrat-o la greseli omenesti daca ar fi fost o singura greseala, dar a fost o serie de greseli ce par sa nu se mai sfarseasca, asa ca opinia mea personala si subiectiva este sa nu cumparati de la aceasta firma !
Am acordat doua stele in loc de minimul cuvenit de o stea, deoarece discernamantul ma obliga sa nu generalizez si sa presupun totusi ca doar eu am fost ghinionistul ghinionistilor ce am "beneficiat" de aceasta bataie de joc si ca se poarta cu totul altfel cu ceilalti clienti.
Locații recomandate