/Bucuresti/Magazin de geamuri

Fenster Sticla Glisanta

Drumul Sătenilor nr 24, București 033015, România

Fenster Sticla Glisanta
Magazin de geamuri
4.1
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C6J5+55 București, România
+40 722 748 517
sticlaglisanta.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Gheorghe
Mihaela Gheorghe2 ani în urmă
Recomand - foarte multumita de echipa
Mihaela Trifan
Mihaela Trifan2 ani în urmă
Multumita de sistemul de inchidere pentru moment. Voi reveni cu o noua opinie dupa 1-2 ani de la inchidere.
Ca si sugestie / recomandare pentru cei de la Fenster: sa oferiti contra cost pentru cine doreste si servicii de finisare ( taierea spumei, umplerea cu silicon , tencuirea etc ) , intrucat lucrarea ramane neterminata.
Daniela Marin
Daniela Marin2 ani în urmă
Servicii profesioniste, produse de calitate, consultanta oferita în alegerea celui mai potrivit produs ptr nevoia noastră, montaj rapid și de calitate.
Am fost foarte mulțumiți și recomandam cu căldură Fenster!
Emil Halalai
Emil Halalai2 ani în urmă
Nu aveam mari așteptări, așa că nu pot spune că am fost dezamăgit, prea scumpi pentru ce oferă, produse turcești... pentru că la noi merge orice... n-avem o piață matură...toți vând de toate cu pretenții că vând de calitate, vax..PS. Nu cred că-mi puteți lua dvs. dreptul la opinie...am tot avut de-a lungul ultimilor 20 ani produse turcești și nu am avut nici-o satisfacție...mai ales că și producătorii români au contribuit la masiva insatisfacție
Miruna Motriceala
Miruna Motriceala2 ani în urmă
Super multumita de calitatea inchiderii cu sticla - pret corect si montaj operativ. Recomand echipa Fenster Sticla Glisanta
Emilia Gheorghe
Emilia Gheorghe2 ani în urmă
Foarte multumita de montaj si de sistemul de sticla pentru terasa!
Recomand.
Remus Popovici
Remus Popovici2 ani în urmă
Servicii de foarte proasta calitate. Aveam un balcon cu un unghi de 130 de grade, care era inchis cu termopan si am dorit sa il inchid cu sticla glisanta, mi s-a garantat ca se vor deschide toate geamurile in partea stanga, pe o latura mica. La montaj mi-au spus ca nu se poate asa ceva (dupa ce platisem 90% din pret), iar dupa ce au dat jos geamurile termopan si-au dat seama ca au masurat prost dimensiunea geamului si au ramas goluri foarte mari. Imbinarile la inghiul de 130 de grade au fost prost facute (se vede prin imbinatura). Nu aveau chitanta pentru diferenta de 10%, dar doreau plata in numerar. Sa nu mai spun ca m-am certat cu ei ca nu imi puna inca un opritor pentru geamuri (este un opritor standard pentru 6 geamuri, eu am avut 7), pana la urma s-a putut. Unul dintre geamuri se gliseaza foarte greu. Astept sa vad cum se vor comporta in timp.
Moldovan Mihai
Moldovan Mihai2 ani în urmă
Raport calitate pret nu recomand, in special dupa montaj este cea mai urata experienta pe care o am cu ei. Ofera 5 ani garantie, dar am balconul inchis de 3 ani de zile si mereu am avut probleme. Niciodata nu am fost multumit pr ca ba imi ploua in balcon cu geamurile inchise, ba nu puteam sa inchid complet balconul ca nu era reglat cum trebuie, etc. De 3 ori au venit sa regleze geamurile dupa lungi rugaminti. Si bineinteles cand le ziceam dura 1 2 luni ca sa vina o echipa. Nu te mai baga in seama dupa ce ti-au montat !! Pentru ca nici acum NU POT INCHIDE BALCONUL COMPLET !!!
Am cautat pe google si am vazut recenziile de mai jos cand am hotarat sa lucrez cu fenster. Dar chiar nu este o idee buna. Sunt multe alte firme care cu siguranta tin la clientii lor !!
Locații recomandate