/Bucuresti/Magazin de geamuri

Belvedere GSM

Strada George Mihail Zamfirescu 39, București 060246, România

Belvedere GSM
Magazin de geamuri
4.6
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F322+PQ București, România
+40 735 120 020
belvedere-gsm.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Popovici
Bogdan Popovici2 ani în urmă
M-am dus cu un Iphone pentru schimbarea sticlei. Operatia a reusit, dar pacientul a decedat dupa 10 luni, timp in care mentionez ca telefonul nu a mai folosit decat o luna. Am hotarat sa aleg alt service (iRestore) unde angajatii m-au invitat sa vad lipsa unor suruburi pe care probabil tehnicianul Belvedere GSM a uitat sa le monteze. C'est la vie.
Nue Treabata
Nue Treabata2 ani în urmă
Înlocuirea baterie telefon și achiziție husa telefon.

185 cost baterie și manoperă mi se pare scump, in condițiile in care a fost vorba de un model mai vechi unde nu a fost nevoie decât de desfăcut câteva șuruburi ...
Husa o chinezărie de slabă calitate... A început să crape pe la colțuri după o zi, in plus clapeta nu funcționează cum ar trebui in relația cu ecranul.
* Revin cu un update....
A crăpat husa lu' pește și s-a spart display ul telefonului....
Așa pățești când cumperi lucruri de la magazinul de la colțul blocului cu review-uri bune pe google.
Vera
Vera2 ani în urmă
Serviciu: inlocuire baterie Iphone6S + achizitie cablu date
Am asteptat o luna pana sa dau review, ca sa vad cum se comporta telefonul. Merita 5*.
Mihai Darie
Mihai Darie2 ani în urmă
Prima experienta: Am dus un iphone cu ecranul spart. Mi-au putut salva display-ul si au schimbat doar sticla de pe el, totul bine.
A doua oara: Am dus un samsung cu ecran curbat pentru o folie fata-spate, dar m-au anuntat abia la urma, dupa ce am platit si mi-au pus folia ca o sa se tot desprinda de pe margini si o sa trebuiasca sa dau cu degetul la infinit sa o lipesc la loc. Frumos, aveam pretentii mai mari de la ei dar din pacate totul merge dupa modelul de business Romanesc.
Mihai Manu
Mihai Manu2 ani în urmă
Recomand cu drag!
O echipa foarte plăcută și săritoare. Am ajuns aici pentru a cere ajutorul în a reface un contact electric și deși nu este vorba despre specificul lor, s au uitat și m au ajutat cu drag. Totodată am cumpărat o husa pentru Galaxy s9+ plus folie display. Mulțumit de preturi, mulțumit de abordare și calitate.
Valentin Marian Margarit
Valentin Marian Margarit2 ani în urmă
Montat folie si husa Iphone. Personal amabil si orientat, produse variate.
GEORGE ALEX
GEORGE ALEX2 ani în urmă
Foarte profesionisti baietii, diagnosticare rapida si corecta cu informatii utile despre modelul de telefon si defecte potentiale.

Am schimbat display-ul de la un model de Samsung - de la momentul predarii pana la ridicare au trecut 3 ore (yep, foarte rapid) - comunicarea cu ei e foarte ok - au inclusiv un tracker in care poti vedea statusul "operatiei".

Recomand, nu am avut experiente prea placute cu alte service-uri in trecut, ma bucur ca mai sunt locuri in care treaba merge cum ar trebui sa mearga si in care angajatii nu au o atitudine de superioritate fata de client.
Catalina popa
Catalina popa2 ani în urmă
Oameni deschisi, profesionisti si rapizi! Si cu simtul umorului. Am schimbat o baterie la un iPhone 6s, am pus folii de protectie pe 2 telefoane si am achizitionat 2 huse la preturi foarte bune. Foarte multumita! Recomand cu toata inima!
Locații recomandate