/Bucuresti/Magazin de geamuri

Cora Drive Pantelimon

Unnamed Road, București, România

Cora Drive Pantelimon
Magazin de geamuri
3.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5QQ+C6 București, România
+40 374 400 100
cora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Lisette I.
Lisette I.2 ani în urmă
În zona Cora Drive Pantelimon am fost la Centrul de vaccinare pentru a-mi face și cel de al treilea vaccin💉anti-Covid (Pfizer-BIONTech). Totul a decurs repede, fără nici un fel de probleme sub atenția deosebită a doctorițelor și asistentelor medicale👩‍⚕️ care au dat dovadă de un înalt profesionalism.
Mă simt excelent👍😊 și le mulțumesc👏 tuturor celor care fac parte din această echipă medicală👨‍⚕️😷👩‍⚕️ de la CORA Drive Pantelimon!❤😍🤗🌹
Eugenia Gaftoiu
Eugenia Gaftoiu2 ani în urmă
Produse cu un preț afișat pe eticheta și la raft , și alta la casa . Hoție pe fata , și când le ceri să remedieze tot tu că și client esti vinovat. CORA ALEXANDREI. Si nu ar fi prima oara. Nu mai zic , angajații poarta masca , sau nu, așa doar la mișto. Vrei să plătești i factura nici le aia nu o pot scana jale, jale,jale, angajați prost instruiți, cu uniforme jegoase la prima ora
Adriana Daniela Cataloiu
Adriana Daniela Cataloiu2 ani în urmă
Desi m-au anuntat sa ridic comanda, la ridicare am avut neplacuta surpriza sa constat ca nu erau toate produsele. Din 5 cate comandasem, era doar unul, restul nu erau in stoc. Nu m-au anuntat ca e comanda partiala. Dezamagitor. Nicibo steluta nu merita.
Ana Serban
Ana Serban4 ani în urmă
angajatii de aici au o viteza de reactie si o promptitudine de nota zero.
de exemplu: am sunat sa anulez o comanda . au confirmat anularea, dar m-au sunat dupa o ora ca nu erau siguri ce comanda sa anuleze. pacat ... pareati ca sunteti pe drumul cel bun.
cu parere de rau, dar la capitolul servicii mai aveti multe de invatat de la competitie.
Laurian olarescu
Laurian olarescu2 ani în urmă
Personalul amabil-operativ . Persoana care mi-a recoltat probele de un profesionalism extraordinar. FELICITĂRI
Maria-Letitia Chiculita
Maria-Letitia Chiculita2 ani în urmă
Nu este prima dată când întârzie livrarea comenzii plasate online, dar mă așteptam, cel puțin, să mi se răspundă la telefon! Este ultima dată când mai comand la ei! Jalnică experiență pentru mine, ca și client!
Florian Titus Ardelean
Florian Titus Ardelean2 ani în urmă
De 2 ani comand de la Cora Drive, si in peste 40 de comenzi am avut o singură data probleme in sensul ca au întârziat 30 min cu livrarea (sunasera inainte de 2 ori ca sa anunte dar nu am văzut apelul) si la comanda respectiva (comanda mare, 700 lei) au uitat sa ne dea o pungă însă ne-au sunat si s-au oferit sa o trimita acasă fara cost suplimentar.
Alexandra Tudor
Alexandra Tudor2 ani în urmă
La ultima comanda nu ne-au adus o parte din produse. Desi erau trecute pe lista de produse pe care le-am platit, nu au fost livrate. Aveti grija sa verificat toata lista cu curierul de fata.
Locații recomandate