/Bucuresti/Magazin de geamuri

Zone4Media.ro

Strada Munții Carpați 51, București 052023, România

Zone4Media.ro
Magazin de geamuri
5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C328+7C București, România
+40 744 752 690
zone4media.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Vasilescu
Mircea Vasilescu2 ani în urmă
Adi Damian este un excelent profesionist. Am lucrat mulți ani cu el, așa că știu sigur ce spun. E precis, punctual, creativ (de multe ori l-am întrebat „Adi, cum am putea face chestia asta?” - și mi-a dat rapid 2-3 variante, una mai bună ca alta). E și un om foarte simpatic: e plăcut să lucrezi cu el. Dar, mai ales - după părerea mea - are o calitate destul de rară în lumea de azi: se ține de cuvînt, orice ar fi; face tot ce a promis (și chiar mai mult decît atît). E un om pe care te poți baza, în orice situație.
Claudia Oprescu
Claudia Oprescu2 ani în urmă
In sapte ani de cand lucrez cu Zone Media am avut doar experiente pozitive. Adrian m-a ajutat cu o serie de materiale foarte creative si reusite atat pentru proiectele cu finantare europeana pe care le-am implementat, cat si pentru campanii punctuale de comunicare pe care le derulam impreuna cu agentia de la PR cu care colaboram. Am apreciat foarte mult profesionalismul, creativitatea, faptul ca respecta intodeauna deadline-ul, e foarte atent la detalii si, de foarte multe ori, vine cu idei si te scoate din impas. Recomand cu drag Zone Media si ii multumesc lui Adrian pentru ca m-a ajutat intodeauna sa fac materiale foarte faine (ghiduri, afise, pliante, board games, website-uri) chiar si atunci cand nici eu nu stiam exact ce vreau si brief-ul care ajungea la el nu era foarte clar:)
Gabriel Boholt
Gabriel Boholt2 ani în urmă
Intr-o societate in care cuvintele SERIOZITATE si PROFESIONALISM au ramas doar doua cuvinte golite de continut, la aceasta companie isi au adevarata semnificatie. Sunt seriosi (nu te incurca cu termene false) si profesionisti (inteleg si imbunatatesc ideile pe care le ai). Deasemenea preturile practicate isi gasesc sustinere in serviciile oferite. In concluzie F. MULTUMIT!
Florin Untesu
Florin Untesu2 ani în urmă
Foarte multumit! Profesionisti adevarati. Lucrez cu ei de peste 10 ani si totul a fost perfect. Dealtfel, rezultatele muncii lor vorbesc de la sine. Seriosi, Creativi, Termene respectate- Excelenta in business. Multumesc Zone4Media! Jos palaria!
Claudiu Constantinescu
Claudiu Constantinescu2 ani în urmă
Am testat, Adrian Damian e cît se poate de profi, prompt și inventiv. Am lucrat împreună cîteva albume de artă sau de documente vechi, publicații destul de complicate ca grafică, și au ieșit impecabil.
Scoala Mamei
Scoala Mamei2 ani în urmă
Nu stiu ce m-as fi facut fara tine, Zone4Media.ro . Multumesc pentru sprijin, profesionalism, promptitudine si ... rabdare :). Recomand cu drag!
Fagurele Cu Miere
Fagurele Cu Miere2 ani în urmă
Colaboram lunar de peste 10 ani.
Simona Petcu
Simona Petcu2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate! Recomand!
Locații recomandate