/Bucuresti/Magazin de geamuri

Magazinul De Jaluzele, Copertine Si Pergole Retractabile

Șoseaua Chitilei 361, București 012389, România

Magazinul De Jaluzele, Copertine Si Pergole Retractabile
Magazin de geamuri
4.3
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2R5+4Q București, România
+40 760 533 227
magazinul-de-jaluzele.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudiu Platarescu
Claudiu Platarescu2 ani în urmă
Materiale de proasta calitate, întârzieri la livrare. Sistemul de închidere și deschidere lamele se blochează. Nu recomand.Am fost blocat pe pagina lor de Facebook pentru faptul ca am avut curajul sa spun o realitate. Prin aceasta acțiune de blocare se poate trage o concluzie simpla și anume faptul ca Magazinul de Jaluzele fuge de responsabilitate, nu țin cont de dorințele clientilor și nu sunt onesti, doar banul primează.
După montare nu oferă nici un proces verbal de predare primire, iar pe site-ul lor nu au descrisa procedura de retur, merg și ei la ciupeală
Ste K
Ste K2 ani în urmă
Montare rapidă și la timp. Prețurile nu sunt cele mai joase, dar nici cele mai ridicate (pentru jaluzele plisate cel puțin). Varietatea de modele e și ea mai mare decât la alte firme.
Razvan Moldovan
Razvan Moldovan5 ani în urmă
Buna ziua, am poposit in magazinul dvs. in urma cu 2-3 ani. V-am solicitat: o jaluzea orizontala pentru un luminator, un stor opac de 5 metri pe 2.20 si un stor de 4,5 metri pe 2.20. Mi s-a spus sa revin cu masuratorile exacte. Am revenit a doua zi cu dimensiunile la milimetru si am ales materialele. Dupa o saptamana am sunat intreband despre oferta dvs. Mi s-a spus sa mai astept cateva zile. Dupa 2 saptamani am sunat din nou, mi s-a explicat sa mai astept putin, am revenit dupa o saptamana si tot nimic. Cum vi se pare aceasta abordare? As fi apreciat daca nu stateam o luna sa astept o oferta care nu a venit niciodata. Multumesc, nu sterg aceasta recenzie si calificativul de o stea, deci nu-mi vad de treaba mea. ;)
Adrian Chiriac
Adrian Chiriac6 ani în urmă
Am convenit un model de jaluzele, au venit alt model, apoi a durat circa 3 saptamani pana au schimbat sistemul. Cand in sfarsit le-am luat, am constatat acasa ca lipsea mecanismul de prindere si tija de actionare de la ambele jaluzele. Am sunat din nou, mi s-a promis un raspuns, dar liniste ..... Niciun raspuns. Comunicare foarte proasta si timpi de raspuns si actiune foarte mari.

Intr-un final, Vineri, la 1 zi dupa ce le-am comunicat lipsa pieselor, am fost sunat propunandu-mi-se, ca a doua zi, Sambata, sa vina acasa reprezentantul lor cu piesele lipsa si bormasina sa monteze jaluzelele.

Totu-i bine cand se termina cu bine - chiar daca mai tarziu. Pana la urma, toti ar trebui sa avem dreptul la o a doua sansa.
Dan Georgescu
Dan Georgescu2 ani în urmă
Se pare ca nu se pot plasa comenzi pe adresa de email pt comenzi. Cand i-am intrebat daca sunt prea ocupati sa finalizeze comanda si daca in contextul aceasta o sa respecte termenul de 14-21 zile pt livrare se pare ca l-am ranit pe domnul Tudor, primind urmatorul raspuns:
Buna seara,

Eu sunt patronul firmei. Am construit-o de la zero, cu multa munca, si o consider serioasa, altfel dispaream demult. Avem 7 ani de activitate.

Veti avea de asteptat 14-21 zile.

Va rog sunati-ma maine dupa ora 9:00 si lamurim tot ce trebuie.

Scuzati, dar perioada e aglomerata si dam prioritate comenzilor mari si banoase, lasam pe planul doi comenzi ca a dumneavoastra.
Timpul consumat pentru a face o oferta e de multe ori acelasi, pentru o comanda mica vs o comanda mare.

Daca puteti intelege, e ok.
Daca nu puteti, cumparati din alta parte.

Inca ceva, pentru a economisi timp, e mai simplu sa dati un telefon, decat un mail, ati fi avut oferta pe loc.

Si fiti mai relaxat, viata e scurta.
E pacat sa ne enervam fara motive cu adevarat importante.

Multumim pentru eventuala intelegere.

Ce sa iti spun domnule tudor, bafta pe cand o sa ti se termine comenzile babane si o sa fi la mana noastra, a fraierilor care nu avem 50+ geamuri.
Buti Daniel
Buti Daniel2 ani în urmă
Dezamăgit. Oferta destul de variată, dar execuția durează foarte mult (3-4 săptămâni) și trebuie fie sa-ti montezi singur rulourile (din lipsa de angajați sau poate pentru comenzi mai mici nu se mai obosesc să vină la montaj), fie sa plătești montajul foarte, foarte mult (în cazul meu, aproape 50% din comandă). Aș alege această firmă doar în lipsa alternativei, ceea ce nu este cazul.
Nicole Soare
Nicole Soare2 ani în urmă
Recomand, o echipa implicata, amabila, profesionisti, au rezolvat cerintele prompt inclusiv atunci cand au fost necesare interventii suplimentare.
Roxana-Elena Dumitru
Roxana-Elena Dumitru2 ani în urmă
In timpul pandemiei, baietii nu purtau masca inauntru cand aveau clienti, asta e motivul pt care dau 3 stele. Dpdv al oferirii de servicii, totul a fost ok
Locații recomandate