/Bucuresti/Magazin de geamuri

Adicom Piese De Schimb Electrocasnice

Strada Lăstărișului 14, București 012824, România

Adicom Piese De Schimb Electrocasnice
Magazin de geamuri
4.9
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2MQ+69 București, România
+40 768 858 860
adicom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ursu Florin
Ursu Florin2 ani în urmă
Recomand cu caldura. Oameni foarte seriosi. Am comandat o balama de frigider care nu s-a potrivit, am vorbit cu ei si mi-au adus alta balama care este buna. Cand mi-au trimis balamaua noua am facut retur la cea veche.
Multumesc Adicom
Ada Murzea
Ada Murzea2 ani în urmă
Am fost incantata de serviciile ADICOM. Cu rabdare maxima si un profesionalism pe care in ziua de azi nu il prea gasesti, au cautat piese care sa se potrivesca cu combina mea frigorifica Arctic, care avea sertarul de legume crapat si, la fel, raftul pentru sticle de pe usa ei. Nu stiam ce model este asa ca, doar dupa poze, ADICOM a identificat modelul si a gasit piese compatiblile. Pretul este excelent comparativ cu al altor comercialti de profil, iar livrarea s-a facut ireprosabil, prompt si rapid. Recomand cu tot entuziasmul aceasta firma cu servicii excelente, prestate de oameni care chiar se pricep si care fac un comert supercivilizat. Politetea, profesionalismul, decenta preturilor, toate, m-au determinat sa dau 5 si sa le adresez sincere multumiri si FELICITARI!
Andrei Tudor
Andrei Tudor2 ani în urmă
Am sunat pentru un gratar de cuptor. Mi-au confirmat ca produsul se va potrivi cu cuptorul meu. Mi-au spus cand va ajunge curierul acasa cu produsul. Totul a fost cum mi-au spus deci nota 10.
Cristi varvara
Cristi varvara2 ani în urmă
Excelent.Am primit la timp exact ce am comandat și în plus am fost contactat de reprezentantul magazinului pentru a verifica dacă am făcut comanda după codul aparatului sau după dimensiuni. Felicitări !
Deco Craft
Deco Craft2 ani în urmă
Am solicitat online doua curele pentru aparatul de piine . Le au avut le au trimis in doua zile .Deci firma serioasa. Recomand.
Adrian Protesaru
Adrian Protesaru3 ani în urmă
Un magazin online la care gasesti cam orice cauti in materie de piese pentru electrocasnice. Daca ai modelul frigiderului/masinii de spalat/etc. cu probleme sau care are nevoie de piese schimbate, intra pe site si sfatuieste-te pe chat-ul live.
Nu stiu de unde face rost de ele dar o face. Rapid si simplu.

Cam departe de mine, stand in sectorul 3, dar livrarea prin curier este intotdeauna o optiune pentru cei care vor sa achite transportul.

Recomand tuturor cu incredere.
Gabriel Lazar
Gabriel Lazar4 ani în urmă
Super magazin. Promptitudine și ieftin
S
Sarbu Felix
Sarbu Felix2 ani în urmă
Am fost contactat foarte rapid dupa plasarea comenzii, livrarea a doua zi.
Produsul pe care l-am comandat nu era cel care imi trebuia pentru defectiunea avuta dar returul s-a facut foarte simplu si repede cu primirea contravalorii produsului chiar in aceeasi zi in contul bancar.
Recomand nota 10 pentru aceasta firma, sa o tineti tot asa.
Locații recomandate