/Bucuresti/Magazin de geamuri

Delta Glass Srl

Drumul Jilavei 14, București 042161, România

Delta Glass Srl
Magazin de geamuri
4.4
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94GJ+GV București, România
+40 21 461 0541
deltaglass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marin Andreica
Marin Andreica2 ani în urmă
Periodic vizitez locația pentru diferite achiziții. Subliniez calitatea produselor, amabilitatea patronilor și disponibilitatea pentru acordarea de sfaturi tehnice, prezenta acestora efectiva în supravegherea procesului de fabricație și pregătirea loturilor pentru livrări. Remarc disciplina în munca și rigoarea în respectarea tehnologiilor de fabricatie.
Florynflorys83 florynflorys83
Florynflorys83 florynflorys832 ani în urmă
Niste aroganți, total lipsiți de orice urma de profesionalism, respect sau conduita profesionala
Gabriel M
Gabriel M2 ani în urmă
Dau dreptate unora care au spus ca fetele de la receptie sunt obraznice. Nu se raspunde la telefon iar cand printr-o minune se intampla asta la celalalt capat este o persoana cu mult dispret si o lipsa a chefului de munca de zile mari.
Din pacate si vizita in locatia lor lasa de dorit. Cu tine de fata cele 3 doamne reusesc de minune sa te ignore chiar daca le spui ca vrei sa plasezi o comanda: vorbesc nestingherite la telefon verzi si uscate, se ridica sa cheme diversi Dorei, cauta hartii si fac orice altceva decat sa te bage in seama.
Am dat comanda pentru 2 bucati de sticla vopsita de relativ mici dimensiuni si dupa ce am asteptat 1 saptamana si jumatate nici vorba sa fiu sunat ca este gata comanda. Am mers eu fizic la sediul lor pentru ca nu raspund la telefon si mi-au spus sa revin a doua zi pt ca nu s-a uscat vopseaua. Cand am revenit a doua zi si mi-au adus comanda am constatat cu stupoare ca sticla este vopsita probabil cu vopseaua de pe fundul unei cutii pentru ca era plina de impuritati si pete decolorate. Eu personal nu as fi prezentat aceasta comanda unui client....lasa mult de dorit.
Mai mult de atat, comanda se ia intr-un mod cu totul neprofesionist, pe o coala de hartie care sta jumatate sub tastatura unei doamne, pe langa alte mazgaleli. Nu exista numar de identificare sau o data estimativa de livrare.
Inteleg ca toata lumea isi doreste poate doar clienti mari, cu multi bani si comenzi masive insa trebuie sa prestati si pentru clientii mici.
Daca aceste recenzii sunt citite si de catre conducerea firmei va fac o sugestie: un program de instruire a personalului ce il puneti in front desk sa discute cu clientii nu ar strica. In primul rand bunele maniere si in al doilea rand profesionalismul care lipseste cu desavarsire.
Andy Robert
Andy Robert2 ani în urmă
Cam obraznice fetele de la receptie dar per ansamblu, este un furnizor ok.

2 Ani mai tarziu, aceleasi probleme cu fetele de la receptie si, mai nou nu se raspunde la telefon. Sun sa intreb de stadiul unei comenzi, mi se spune sa revin peste 15 minute si apoi nu mai raspunde nimeni. A treia oara consecutiv!
Erhan Ci
Erhan Ci2 ani în urmă
Am cerut oferta dar inca nu am primit, dupa 10 zile.
Ionut Pasere (Johnny Cash)
Ionut Pasere (Johnny Cash)4 ani în urmă
Au fost, sunt si vor ramane cei mai buni in domeniu.
Un management de exceptie care a reusit sa stranga sub acelasi acoperis un personal statornic, dedicat, serios si dornic de munca.
Cu o experienta de peste 20 de ani in piata, pot face fata oricaror provocari si pot executa comenzi superioare din punct de vedere calitativ, oricarui competitor.
Recomand cu incredere!
Mariano Ion
Mariano Ion5 ani în urmă
Lucrari, finisaje si produse de calitate. Gasesti personal bine instruit, amabil si binevoitor. Sticla colorata lacobell este fantastica potrivita pentru decoratiuni modere. Serviciu de sablare profesional. Gaurire si slefuire cu aparatura de calitate. Recomand!
Bucevschi Daniel
Bucevschi Daniel2 ani în urmă
Au program pina la ora 16. Dar între ora 13 și 14 daca mergi acolo nu te baga nimeni in seama pentru că au pauza de masa . Care nu apare în program ( asta că că să nu îți pierzi timpul degeaba ) .
Locații recomandate