/Bucuresti/Magazin de geamuri

Rom Decor Bucuresti

Calea Moșilor Nr. 298, București 020898, România

Rom Decor Bucuresti
Magazin de geamuri
4.3
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4WC+GW București, România
+40 749 232 328
rom-decor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Vasilescu
Marian Vasilescu2 ani în urmă
Foarte ok. M-am mutat destul de recent in Bucuresti si m-am apucat de renovat un apartament. Eu stiam de baietii de la Romdecor din Galati si am zis sa lucrez tot cu ei pentru ca am mai fost client si in trecut si am fost multumit. Tot ce e in materie de usi in apartament s-a rezolvat foarte simplu si destul de rapid, iar calitatea a fost super ca de obicei.
Eduard
Eduard2 ani în urmă
Dacă exista nota -5, aia le-o dădeam. Am plasat în iulie o comanda de 11 usi de interior, termen livrare 2 sept sau max 18 septembrie. Pe la final de august mau sunat să-mi spună ca le livrează pe la mijloc de octombrie, ca acum câteva sa sun eu la ei pentru a cere update și am aflat cu stupoare ca noul termen de livrare este final de noiembrie, adică 5 luni de la plata avans. Acum nici nu mai răspund la telefon. Neprofesioniști DE ELITA! Voi evita orice colaborare cu ei pe viitor. Nici nu vreau sa ma gândesc câte probleme vor fi la montaj, dacă va fi anul asta
Mario Aurelian
Mario Aurelian2 ani în urmă
Multumesc mult Romdecor. Am ales sa inchid balconul mamei mele cu sistemul Gemini si rezultatul a fost minunat. Comanda a fost relativ simplu de plasat iar livrearea a durat undeva la 28 de zile conform contractului . Recomand cu incredere
Georgiana Gargaz
Georgiana Gargaz2 ani în urmă
Citind unele review-uri am fost sceptici la inceput, dar cei de la rom decor ne-au ajutat sa inchidem balconul si ne-au oferit inclus in pret si partea de proiectare lucru care alte firme nu-l ofereau. Recomand cu incredere !!!
Ciprian Mazilu
Ciprian Mazilu2 ani în urmă
Cea mai buna solutie de inchideri terase si balcoane posibila pe care am putut-o gasi a fost la ei. Raport calitate / pret .. EXCELENT. Am avut putine probleme din cauza ca peretii nu erau uniformi, dar s-a rezolvat foarte usor. RECOMAND !!!
Irina fratila
Irina fratila2 ani în urmă
Am ales cu încredere Rom Decor pentru montarea a 8 uși Porta Doors și a unor panouri hexagonale pentru cabina de duș. Discuția cu managerul (Radu Carp) a decurs foarte bine, și așteptările erau că vom avea o colaborare bazată pe profesionalism. La 2 luni distanță de prima întâlnire, am plasat comanda... au început problemele... A durat mult mai mult decât ne așteptam să plasăm comanda, am întâmpinat mari probleme de comunicare cu Daniela, care se ocupa de comandă și a fost un du-te vino cu multe telefoane și "ba se poate"-"ba nu se poate" între Radu și Daniela în privința panourilor. După un stres prelungit de 3 săptămâni, s-a putut plasa comanda. Am apreciat sugestiile persoanei responsabile de măsurători și montaj și părea că merită să trecem peste neînțelegeri... Montajul s-a realizat peste 2 luni de la plasarea comenzii și aici a început ceva absurd. La panourile pentru cabina de duș nu au livrat și garniturile pentru că "Daniela" a uitat să le comande (cum?!?! cuuuum?!)
Înțelegători, am acceptat să așteptăm și să finalizăm plata deși cabina nu era funcțională, cu înțelegerea că revine echipa de montaj curând... Între timp, am născut, copilul stă în fund, au trecut nenumărate săptămâni din aprilie până la final de august și situația este neschimbată. Între timp am tot sunat, și eu și soțul, și pe Daniela, până am renunțat, și pe Radu, până nu ne-a mai răspuns, și la numărul de pe site până am vorbit cu Rom Decor Galați, și persoana de la montaj în repetate rânduri... degeaba! A revenit de 2 ori cu câte o garnitură nepotrivită, după insistențe, după tărăgănări, după repetate promisiuni în care ne-am făcut programul după cele comunicate.. și am așteptat ca proștii să vina sau să anunțe că nu mai vine... și n-a venit.
Am căutat să o rezolvăm cu răbdare și înțelegere... nu se poate. Cu întârziere, voi semnala pățania Protecției Consumatorului.
În continuare, mi se pare halucinant că nu putem folosi cabina de duș din lipsa unei garnituri, după 5 luni de la montare.
Știu că există alternative, dar am plătit Rom Decor pentru acest serviciu neonorat!
PS: ușile Porta Doors chiar merită, însă Rom Decor pe noi ne-a încurcat teribil și a dezamăgit mult...
SERGIU VASILE STANILOIU
SERGIU VASILE STANILOIU2 ani în urmă
Nu recomand!!!!!
Nu respecta termenul de livrare.Iti dau un termen mult mai scurt, ptr a accepta si plati avansul, apoi iti transmit ca au probleme partenerul lor din Polonia, ca au incarcat gresit.... etc.
Mirela popescu
Mirela popescu2 ani în urmă
Am inchis balconul cu sistemul Gemini. Lucrare foarte bine realizata de domnul Mihalcut Adrian. Am avut ceva probleme cu comunicarea la nivelul persoanei de contact, dar au fost rezovate.
Locații recomandate