/Brasov/Magazin de geamuri

Leroy Merlin Brasov

Bulevardul Griviței 1L, Brașov 500177, România

Leroy Merlin Brasov
Magazin de geamuri
4.3
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MHFR+68 Brașov, România
+40 374 409 970
leroymerlin.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Bianca budau
Bianca budau2 ani în urmă
Un magazin ok.. bine aprovizionat … iar experiența cu serviciul de la casa de marcat a fost extrem de plăcut. Doamna Maria C. este o doamna foarte drăguța și amabila, ma servit cu zâmbetul pe buze cum rar mai vezi in ziua de azi la casieri, o doamna plină de energie și foarte drăguța. Mulțumesc frumos pentru serviciul acordat.
Eliza Micula
Eliza Micula2 ani în urmă
Bună. Eu am avut o experienta frumoasa cu acest magazin sau doamnele care se ocupa de comenzile online...sunt din Iași și am vrut sa comand de la ei niște gresie apoi ei au vorbit mai departe la Suceava și sa rezolvat. Din 40.de pachete de gresie 2 au fost sparte le a luat și mi au trimis astăzi înapoi. Eu sunt f mulțumită. Va mulțumesc doamnelor de la Leroy Merlin Brasov
Viorel Stroe
Viorel Stroe2 ani în urmă
Personalul de o amabilitate mare, ofera indicatiile necesare fara graba si amanuntit. Am interactionat in aproape toate raioanele, cel mai multumit(pentru ca acolo am avut nevoie cel mai mult) fiind la materiale lemnoase(debitari), vopsele si electrice.
Bogdan Gabriel
Bogdan Gabriel2 ani în urmă
Am cumpărat un produs( un ciocan rotopercutor , preț 289 RON) in timpul primei folosiri, mai exact veți vedea in poza, a ieșit fum. Și nu a mai mers. Se întâmpla, am zis eu, am dus produsul inapoi presupunând ca va fi înlocuit, dar nu, a fost trimis in service timp de 2 săptămâni! Dezamăgitor !
Hanganut Onisor
Hanganut Onisor2 ani în urmă
Sa te feresti de raionu tâmplărie. Absolut nimeni pe raion de minute bune. Cred ca e numa un angajat si ala e trimis in padure sa taie lemne altfel nu imi explic
Cristian P.
Cristian P.2 ani în urmă
Angajații de la case sunt aroganți și plini de importantă. Am făcut plângere și în magazin și online în cea ce privește atitudinea lor. Bineînțeles ca nimeni nu a răspuns după aproximativ 1 luna. În rest magazinul este ok și bine aprovizionat.
Petru
Petru2 ani în urmă
Am o experiență foarte plăcută cu acest Leroy Merlin. Pe lângă faptul că au produse foarte diversificate și este imposibil să nu găsești ce îți trebuie, raport pret-calitate este foarte bun. Si oamenii sunt foarte amabili. Recomand.
Cofeiu Adrian
Cofeiu Adrian2 ani în urmă
Foarte dezamagit am cumparat marfa de 3000 lei si a fost incomplecta la livrare In momentul jn care am sunat nu au vrut sa trimita marfa..... Niste hoti aveti mare grija ca va fura
Locații recomandate