/Bihor/Magazin de geamuri

Epiesa.ro Oradea

Strada Lăpușului 14, Oradea 410264, România

Epiesa.ro Oradea
Magazin de geamuri
4.4
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W75+9Q Oradea, România
+40 31 130 0475
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Agache Cosmin
Agache Cosmin2 ani în urmă
De la un magazin de dezmembrări auto, cu pretenții; așteptam ma multă seriozitate, mai mult profesionalism.
Am achiziționat o ușă față, am plătit cât mi s-a cerut dar când mi s-a adus ușa, aceasta era plina de sticlă spartă.
Cred ca nu ar fi fost un capăt de țară și nici un efort nemaipomenit să se curețe de cioburile din interior
Mircea Jianu
Mircea Jianu2 ani în urmă
Profesionisti, rapizi in livrarea comenzilor, cu preturi foarte bune si mereu m-au contactat in privinta verificarii compatibilitatii piesei comandate cu masina mea. Recomand.
Dumi Florin
Dumi Florin2 ani în urmă
Prețuri bune la unele produse... in comparatie cu alte service auto.
Mihai Ciprian
Mihai Ciprian2 ani în urmă
Sunt rapizi și ok dar au preturi mari cu cca 30% față de alți..
Ferencz holubak
Ferencz holubak2 ani în urmă
Nu recomand.am comandat filtre si filtrul de motorina avea probleme din fabricatie. Fiindca sunt persoana fizica dupa un anume regulament daca nu cu service autorizat schimbi filtrele si filtrele careva e inutilizabil atunci nici macar nu sta de vorba cu tine(online ma refer, un singur mail in care poti accesa regulamentul). Omenie zero din partea lor! Nu recomand!
Robert Cristi
Robert Cristi2 ani în urmă
Domnul mai in varsta in loc sa te ajute iti da impresia ca iti face o mare favoare tie ca si client. Nu am stiut exact ce model de piesa imi trebuie si nu si-a dat interesul sa ajute sau sa ceara mai mukte detalii. Foarte neprofesionist. Am intrebat daca au ai bare de masina si mi-a raspuns sa intru pe site la Thule sa aleg. M-am dus la alt magazin dupa aceea si mi-au gasit pe.loc piesele de care aveam nevoie. Am comandat de la epiesa de mai multe ori si preferam sa merg acolo dar niciodata nu s-au purtat ca in aceasta locatie. Lucrurile marunte conteaza si de obicei nu se pierde doar un singur client.
Lucian
Lucian2 ani în urmă
Sunt doi baietii unul mare si plinut si unul mai mic de statura care habar nu au daca ii intrebi ceva . Daca comanzi ceva daca te descurci bine daca nu cum ajuta Dumbezeu ca ei habar nu au .Am comandat niste ulei pt o revizie am comandat Elf Full Tech FE si mi-au adus alta varianta deoarece nu aveau ziceau ca e acelasi lucru lucru elf sxr , ei bine la doua saptamani jumate mi s-a aprins un martor galben ca un robinet in bord iar dupa 60 km acel bec s-a facut rosu masina nu mai tragea am fost la service in urma constatarilor filtrul de particule infundat si eroare pe calitate ulei . Acest ulei nu era pentru motoare cu filtru de particule . Asta a fost recomandarea celor de la Epiesa Oradea mai exact un baiat mare (plinut) inalt tanar ! Felicitari baieti sigur o sa aveti foarte multi clienti multumiti .
Stefan Ujvarosi
Stefan Ujvarosi2 ani în urmă
Servire promptă,personal de nota 10. 👍🙏
Locații recomandate