/Bihor/Magazin de geamuri

Mega Image

Strada Alexandru Cazaban 67, Oradea, România

Mega Image
Magazin de geamuri
4.4
319 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W92+GW Oradea, România
+40 726 398 419
mega-image.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Daniel Rat
Daniel Rat2 ani în urmă
Am fost prima, dar cu siguranta ultima data in acest magazin. Au marfa pe raft, etichetata,cu pret, si cand ajungi la casa ti se spune ca nu se poate vinde. Cum vine asta ? Am vrut sa cumpar o caserola,pretul era undeva la 6 lei si ceva. La casa au spus ca nu se poate vinde. Am spus ca nu e o problema,sa imi dea o alta caserola la acelasi pret,pt ca erau 4-5 feluri. Paaai nu putem sa va dam nici una,doar cele de la 20 lei in sus. As vrea si eu sa stiu cum e posibil sa ai marfa pe raft,cu pret, si la casa sa nu o poti cumpara. Personalul total dezinteresat pt a rezolva problema. " ne pare rau,nu se poate". Mega Image va doresc un faliment rapid si dureros !
Anita Luca
Anita Luca2 ani în urmă
Ma aflu la mega image in acest moment si in boxe se aud manele. Asa ceva nu am mai vazut(auzit) in nici un magazin. Am crezut ca mega image e un supermarket serios dar vad ca o da pe ritm de manele. Doamne fereste cum am ajuns.
Williams Rosian
Williams Rosian2 ani în urmă
Este foarte curat iar marfa aranjată.
Locurile de parcare sunt foarte înguste. Probabilitatea să mergi cu mașina zgâriată de la ușa mașini parcate lângă tine, este destul de mare.
Înțeleg că unele produse se adreseze oamenilor cu venituri medii și peste medie, să fie produse mai bune calitativ, care sunt la un preț mai mare dar din păcate majoritatea produselor sunt la prețuri mult mai mari decât le găsești în altă parte.
Ioan Sorin Surulescu
Ioan Sorin Surulescu2 ani în urmă
Programul non stop.
Curatenie a locatiei si varietatea marfurilor.
Amabilitatea personalului.
Farcas Flaviu
Farcas Flaviu2 ani în urmă
Magazin foarte curat. Personal amabil. Preturile sun un pic mai mari la unele produse dar nu exagerat.Singurul lucru care nu imi place este ca daca ai un produs care e redus sau ceva promotie trebuie sa il bage pe alt bon si iar pletesti separat , in rest ok. Locatie buna. 👍
Tax Back Consulting
Tax Back Consulting2 ani în urmă
Personal amabil, foarte modern, bine aprovizionat.
Paula Pintea
Paula Pintea2 ani în urmă
Magazin cu preturi exagerate din punctul meu de vedere👎
Romania Review
Romania Review2 ani în urmă
5 stele pentru cum arata magazinul, organizarea si produsele de calitate pe care le vand si 1 stea pentru faptul ca vor sa vanda locatia, vor sa renunte la mai putin de 1an de la deschidere. Se pare ca nu au cautat o investitie pe termen lung, ci mai degraba ceva tipic romanesc, profit maxim peste noapte. Obsesia si disperarea oamenilor pentru produse ieftine, indiferent de calitatea acestora, i-a facut pe multi sa ocoleasca magazinul. Dar tocmai acesta era secretul, se forma o clientela stabila, formata din oameni cu venituri medii si peste medie, care isi pretuiesc mai mult sanatatea si timpul castigat prin cumpararea produselor necesare dintr-un singur loc, decat sa alerge prin tot cartierul pentru o reducere si un castig iluzorii. Majoritatea retailerilor se marketeaza ca avand produse la cel mai mic pret, putini au curajul sa promoveze cel mai bun produs la un pret corect.
Locații recomandate