/Arges/Magazin de geamuri

Casa Medievala Cazare Curtea de Arges,Pensiuni ,Hotel, Transfagarasan

Str. Albești 6, Curtea de Argeș 115300, România

Casa Medievala Cazare Curtea de Arges,Pensiuni ,Hotel, Transfagarasan
Magazin de geamuri
4.8
184 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MCC+72 Curtea de Argeș, România
+40 749 976 879
casamedievala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Petruța Dogaru
Petruța Dogaru2 ani în urmă
Totul la superlativ!!!!Cred ca mai bine de atât nu se poate. Ne-am simtit excelent!Curățenie impecabilă, gazde extrem de primitoare,masa foarte buna. Ne-am distrat,ne-am simțit excelent. Am fost un grup de 14 persoane si parerea tuturor a fost la fel:locație excelentă!!!! Vom reveni cu siguranță si si cat mai repede. Multumim pentru tot!
Monica Fudulache
Monica Fudulache2 ani în urmă
Frumoasa cazarea! Exact ca in poze, poate chiar mai mult! Camerele sunt curate, utilite cu tot ce ai nevoie, iar personalul este foarte amabil si te ajuta cu orice ai nevoie. Curtea are inclusiv loc de joaca pentru copii si o cafenea. Am ales sa luam micul dejun la cazare si nu am regretat:
Dorina Man
Dorina Man2 ani în urmă
Am fost cazati o aingura noapte, la garsoniera, dormitorul este OK, asternuturi si prosoape curate, erau si halate dar nu aveam nevoie. Baia este mica, si, desi cred ca s-a facut curat, persista totusi un puternic miros de canalizare, acelasi pe care l-am simtit si in curte, la intrarea in casa. In ceea ce priveste micul dejun, recomand cu insistenta gazdelor sa verifice ca alimentele, mai ales cele de origine animala, sa fie proaspete, intrucat eu am avut o experienta neplacuta. Serviciile oferite nu justifica pretul. Banii au fost retrasi de pe card, integral, imediat dupa ce am facut rezervarea, desi cu 3 ore inainte de a ajunge la pensiune am primit un SMS prin care mi se cerea sa confirm rezervarea.
Elena Balea
Elena Balea2 ani în urmă
Gazde impecabile, eleganta si servicii de mare calitate! Nu ne-a lipsit nimic spre a ne simti bine atat in camere cat si la foisorul-terasa extern dotat pentru intalniri recreative amicale , de familie . Liniste , discretie si eleganta sunt caracteristicile.Daca nu trebuia sa ne incadram intr-un plan stabilit ar fi meritat sa ne mai bucuram de serviciile sale.Ne-am incarcat fizic si psihic pentru Transfagarasan, impreuna cu copiii si nepotii (care veneau prima data in tara.).Multumiri si felicitari managerilor!
Cristian Tcaciuc
Cristian Tcaciuc2 ani în urmă
Locație frumoasă, curată, camere spațioase, saltele foarte confortabile, asemenea și pernele, se respectă distanțarea și purtarea măștii, personal foarte amabil, recepția nonstop, mic dejun foarte variat și calitativ. Numai cuvinte de laudă. Mulțumim!
Dana danuska
Dana danuska2 ani în urmă
Locatie decenta
Curat
Preț foarte bun pentru calitate maximă
Pozitia nu foarte buna compensată de felul cum arată plus servicii
Fata de la receptie care vinde si la bar foarte prietenoasă si serviabila si cu inițiativă. Zece plus pentru ea.
Miry Miri
Miry Miri2 ani în urmă
Totul la superlativ, oamenilor chiar le pasa de afacerea lor și se preocupa sa mulțumească turiștii! Felicitări!
Maria Lutu
Maria Lutu2 ani în urmă
Camere frumoase spațioase curate , mâncare buna locație bună parcare!
Locații recomandate