/Alba/Magazin de geamuri

Selgros

Bulevardul Republicii 30, Alba Iulia 510001, România

Selgros
Magazin de geamuri
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HJF+8W Alba Iulia, România
+40 258 802 000
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Calin Barna
Calin Barna2 ani în urmă
Dacă vindeți pleșcavita nu o faceți cu carne de mici. Nu are nici o treabă cu pleșcavita sârbească sau ce se găsește în Timișoara.
Elvira Serban
Elvira Serban2 ani în urmă
La Selgros găsești tot ce ai nevoie,personalul este tânăr și foarte politicos.Felicitări!
Lucian - Cătălin Stupariu
Lucian - Cătălin Stupariu2 ani în urmă
Dacă doriți un produs fie el alimentar, fie el de igiena și necesar bucătăriei, acesta e locul potrivit. Pentru a putea cumpăra e nevoie de card Selgros - dacă nu aveți, vi se face unul pe loc -, iar pentru a nu vă umple portmoneul cu tot felul de carduri (Selgros, Decathlon, Rompetrol, Kaufland card etc.) , puteți să le introduceți în aplicația Stocard.
Marius Pavel
Marius Pavel2 ani în urmă
In mare masura este un punct important de cuparaturi din Alba Iulia si felicit compania pt.diversitatea si ...de ce nu...preturile ..practicate...insa am fost total dezamagit de un produs de carmangerie si anume ...carnati grosi proaspeti...NUMAI ZGARCIURIIII...Rusine domnilor...stricati credibilitatea pt.toate produsele
Calin Marginean
Calin Marginean2 ani în urmă
Acord doua stele deoarece casierii nu primesc tichete de masa decât dacă sunt "perfecte", fara colturi strâmbe sau rupte. Probabil au primit ordin de la șeful de magazin să le colecționeze și să le pună în ramă că un tablou. Apoi le afișează la intrare cu sloganul "Aici sunt banii dumneavoastră".
DANIELS DAN
DANIELS DAN2 ani în urmă
Experienta neplăcută. Dacă iei un produs (gen felii bacon) de la raionul delicateturi mezeluri, ajungi cu el la casă, te trimite înapoi sa ți iei altul, ca nu poate citi codul de bare, revii cu alt produs, nu poate citi nici de aceasta dată, îți spune sa aștepți (așteptare interminabila) pana când ia legătura cu o alta persoana. După un timp, mai bine renunti. Un produs deși este oferit spre vânzare, nu poate fi vândut!! Jalnic!
Matei Sztoika
Matei Sztoika2 ani în urmă
O tampenie, după ce ca imi fac cont, ma inregistrez cu buletinul in aplicatia lor, la casa de marcat mi-se spune ca trebuie sa ma duc la biroul de informați ca sa se valideze
Nicolae ciuca
Nicolae ciuca2 ani în urmă
Aprovizionarea foarte slabă deși practicați cele mai mari prețuri și vorbesc în numele unui client fidel.
Locații recomandate