/Prahova/Magazin de fructe

Piața Centrală

Strada Griviței 15, Ploiești, România

Piața Centrală
Magazin de fructe
3.7
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2VC+QW Ploiești, România
+40 372 056 960
halesipieteploiesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 5–22
Marți: 5–22
Mirecuri: 5–22
Joi: 5–22
Vineri: 5–22
Sâmbătă: 5–15
Duminică: 5–13
Scrie o recenzie
Cristian Ionita
Cristian Ionita2 ani în urmă
Cam aglomerat ìn aceasta perioada , preturi destul de mari la carnea de porc .
Ciprian DINU
Ciprian DINU2 ani în urmă
Bună ziua tuturor. Piața Centrală de lângă Halele Centrale este cea mai mare piață pentru produse agro-alimentare din Ploiești unde poți găsi, în general, marfă de calitate acceptabilă. Sunt adeptul vânzătorilor care chiar își produc propria marfă pe care o vând, nu mi se pare corect să permiți samsarilor să speculeze ce au muncit alții. Autoritățile ar trebui să ia măsuri reale în acest sens, dar ... din păcate există o adevărată mafie acolo de pe urma căreia beneficiază și cei care administrează această piață.
Mai există și problema curățeniei, uneori, mergând printre tarabe, calci în resturi de produse agroalimentare.
Multă, multă sănătate tuturor !!!
AX FX
AX FX2 ani în urmă
plina de "comercianți" care îți pun la fundul plasei doar produse lovite, stricate, apoi înșeală și la cantar, macar cu 100-200 grame. Din cauza lor nu au loc adevărații producători la tarabe.
Florin Meșca
Florin Meșca2 ani în urmă
Târgul de toamnă (bunătăților) mi-a oferit prilejul unui alt tip de relaxare și binedispunere: acela al plimbării printre standuri cu tot felul de "bunătăți". Legume, fructe, produse de carne, brânzeturi, dulciuri și, bineînțeles, pastrama la grătar însoțită de mustul specific. Am cumpărat un salam uscat excepțional, la 60 lei/kg. și câteva dulciuri: turtă dulce și alviță.
Nicolae Anghel
Nicolae Anghel2 ani în urmă
Mizerie, produse la preturi mari de proasta calitate, vânzătorii încearcă sa te însele cu produsele lor. Un lucru vezi, un altul plătești și surpriza ce găsești în punga.
Aurelian Eftemie
Aurelian Eftemie2 ani în urmă
Bine aprovizionată dar, din păcate, odată cu vremea rea au venit și scumpirile la legume. Cele românești. Altfel, sunt nerăbdător să văd când vom avea și o piață curată. Dacă știți pe cineva la Administrație, poate puneți o vorbă bună ...
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna5 ani în urmă
In urma cu 20-30 de ani Piata din Ploiesti era o mandrie a Ploiestiului si a tarii. Beneficiind de arhitectura deosebita a halelor si de un grup de gradinari de traditie din imprejurimile orasului, ce reprezentau o frumoasa diversitate nationala (romani, sarbi, bulgari), piata oferea o feerie vizuala deosebita, o marfa sanatoasa si de calitate, vanduta de persoane bine crescute cu care erai incantat sa porti o conversatie. Am intalnit multi straini care vizitau Ploiestiul doar ca sa isi delecteze priivirea si sa-si umple sacosele cu produse de pe platoul cu vegetale. Astazi a ramas aceeasi arhitectura fascinanta, dar serviciile au scazut la nivel sub mediocru. Piata a ramas doar cu cativa reali producatori, in rest numai vanzatori intermediari, cu o marfa indoielnica, ce desconsidera pe cumparatori. Practicile de a oferi la vedere produse ce par a fi de calitate si a pune in cantar alte produse ce fusesera asezate in locuri ce nu sunt la vederea cumparatorilor, a devenit o obisnuinta la acesti "comercianti". Cumparatorii sunt apostrofati pe ton deplorativ daca doresc sa-si aleaga marfa. Ar trebui sa se elaboreze legi, care sa incurajeze producatorii, sa-si vanda marfurile fara acest tip de intermediari, ar trebui ca noi clientii sa facem front comun si sa marginalizam pe acesti comercianti ce nu fac cinste comertului, ar trebui ca scoala biserica si parintii sa se implice mai mult in implementarea regulile de buna purtare. Sunt pesimist ca o schimbare va putea veni imediat, dar daca nu incepem acum, atmosfera se va deteriora continuu si vom pierde definitiv atmosfera unica a pietei traditionale romanesti
Vasile Radu
Vasile Radu2 ani în urmă
Poate se gândește unul din conducerea primăriei să facă această clădire să arate că o bijuterie.
Locații recomandate