/Cluj/Magazin de fructe

Samsara Foodhouse

Cardinal Iuliu Hossu Street 3, Cluj-Napoca 400029, România

Samsara Foodhouse
Magazin de fructe
4.7
4 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHCM+8F Cluj-Napoca, România
+40 736 073 073
samsara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Nise Negrea
Nise Negrea2 ani în urmă
Un restaurant drăguț, cochet in care se intra pe baza de rezervare, dar mai există și excepții care întăresc regula. Ce este nou și nu am mai întâlnit meniul este online si poți să-l vezi pe telefon. Mâncarea este bună și iar o raritate nu se gătește carnea.
Madalina Sofica
Madalina Sofica2 ani în urmă
Preturi deja nesimtite pentru portii tot mai mici de mancare. Timp de livrare total aiurea, ceea ce nu ar fi o problema daca ar fi onesti in privinta aceasta (se schimba timpii de livrare pe aplicatii in functie de cum bate vantul - in directia businessului, desigur. Alegeti un timeline in care sa va incadrati de la bun inceput, nu modificati ora livrarii tot la ceva timp pentru ca mai apoi oricum sa fie livrata mancarea dupa ultima ora afisata) Nu ii deloc fain!!! Mancarea este buna, dar plusurile palesc in detrimentul celor de mai sus. Cat despre cei de la delivery, jos palaria in fata lor ca fac fata cu brio nemultumirilor de care se lovesc si pentru care nu au defapt nicio vina. Sunt tare draguti de fiecare data.
Adriana M
Adriana M2 ani în urmă
Recenzia mea se refera la delivery. Si daca astazi mi-am luat timp sa scriu aici, nu inseamna ca pana acum totul a fost perfect, dimpotriva. Nu se poate, eu inteleg o data, de doua ori sa ajunga mancarea rece sau ceva lipsa din comanda, dar aproape de fiecare data cand comand, ceva nu este bine. Astazi am avut din nou, era sa spun neplacuta surpriza, insa deja nu ma mai surprindeti cu lucrurile astea, asadar astazi am primit supa de linte rece si fara crutoanele aferente. Bonus: timpul estimat de voi nu se pupa niciodata cu realitatea. 30-40 min se transforma cu usurinta in macar o ora si jumatate. Nu stiu daca va intereseaza, dar timpul este important, intrucat unii dintre clientii dvs mai au setate sedinte/intalniri si..ar fi bine daca tot nu puteti estima ceva aproape de realitate, macar sa fie acolo o estimare de timp maxim, ceva ce sigur nu poate fi depasit. Ziceti acolo 2-3 ore si stiu cand sa comand. Experienta cu delivery este sub orice critica, timpi aiurea, mancare livrata rece, sleita si lipsa uneori a unor produse din comanda. Era unul dintre restaurantele preferate, insa ati stricat tot cu delivery
Iulia Salajan
Iulia Salajan2 ani în urmă
Dear Samsara Earth Food.
You are not doing well at street food part.
Am venit la EC Garden pe Cetățuie și am comandat de la Samsara o porție de paste (gnochi quattro formaggi).
Pe meniu scrie selecție de brânzeturi nobile dar nu și care sunt acestea.
Am primit mâncarea....vizual ea nu arata nu știu ce- destul de tristuț as putea spune - mai ales că am mai mâncat la ei (la restaurant) și pun preț pe toate (aparent) .
La gust (omg) - nemancabil as putea sa zic.
Un gust prea tare de brânzeturi, prea greu, prea mult- multa smântână și cu promoții incorecte ( prea puține gnochi muuuult sos) .
Am mers sa mai dau încă un ochi la meniu, poate mi-a scăpat ceva (eram curioasa daca scrie ce tipuri de brânzeturi)- nu erau și am întrebat:
- brânzeturi nobile: mozzarella, gorgonzola, parmezan și celălalt tip de brânză nu l-am mai primit informativ.
Anyways dear Samsara. Nu as fi lasăt comentariu daca nu făceați a doua oară buct la nivel de mâncare . (Prima data la restaurant desertul era congelat- bocnă și a doua oară aici.).
G T
G T2 ani în urmă
Am venit aici pentru că iubitei mele ii place cheesy burgerul. Merită încercat. Și atât. (E foarte ok pentru un restaurant vegan, doar că de banii ăștia mi-aș fi luat un double beefburger.) Dar trebuie sa recunosc, și ca non vegan, ca e mâncarea bună și atmosferă plăcută. Probabil mai venim.
Constantin Ruge
Constantin Ruge2 ani în urmă
Experiența mea inițială cu Samsara a fost una negativă și ajungeam acolo doar forțat de circumstanțe (mă refer la locația veche). Problema majoră era inconsistența calității mâncării.
E extraordinar cât a evoluat locul în ultimii 3 ani. Deși reticent, am revenit de mai multe ori și de fiecare dată am fost impresionat. Preparatele sunt originale, inspirate, creative și - cel mai important - constante și gustoase.
Servirea e ireproșabilă, iar locația e ordonată și curată.
Ca recomandare, dacă vrei să stai pe terasă și nu ai copii, rezervă o masă cât mai departe de locul de joacă, care la ultima vizită a devenit isteric de zgomotos.
Nicolae Dragomir
Nicolae Dragomir2 ani în urmă
Just lovely.
Merg aici deoarece e locul preferat al sotiei mele.
Personal, nu sunt fan al raw-vegan, insa tot ce am servit aici a fost delicios, atent gatit si servit cu zambetul pe buze.
Andreea-Evelina Anghel
Andreea-Evelina Anghel2 ani în urmă
Locatie foarte faina, amenajata cu mult bun gust. Ospatarii atenti, mancarea foarte buna. Raport calitate-pret foarte bun. Am primit chiar si prajiturele vegane din partea casei. Recomand cu drag!
Locații recomandate