/Bucuresti/Magazin de fructe

Piața Vitan

Calea Vitan 13-19, București 031733, România

Piața Vitan
Magazin de fructe
3.9
627 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FF+3J București, România
+40 21 326 1739
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Anca vintiloiu
Anca vintiloiu2 ani în urmă
Preturi cam pentru orice buzunar, ai sanse destul de mari sa gasesti cam tot ce ai nevoie intr-un singur loc.
Costin Savu
Costin Savu2 ani în urmă
Mega Image>Cred ca al treilea cel mai bine aprovizionat magazin dupa Baneasa si Cobalcescu!
Sanda Beuran
Sanda Beuran2 ani în urmă
Piata Vitan nu mai exista...in locul ei, de un an de zile este deschis un santier pentru constructia unei piete noi, moderne. In zilele noastre nici nu mai stii daca e bine sau rau......De obicei, in pietele moderne nu mai au loc putinii tarani 'adevarati' care mai exista; sunt indepartati de negustorii care aduc marfa numai de la gross, din import, si se jura ca este din Romania :)
Trist, dar adevarat!
Sanda Marinescu
Sanda Marinescu2 ani în urmă
Intrarea e atat de urata... ca ma sperie... dar il frecventez des fiindca e bine aprovizionat... si poate ca o statie de taxi langa el ar fi folositoare...
Paula Copacel
Paula Copacel2 ani în urmă
Magazinul chinezesc multa marfa variata ,nu are preturile ieftine decat la 20-25 % din produse in rest ca peste tot dar un lucru bun e ca gasesti foarte multe lucruri la un loc si nu trebuie sa mergi din magazin in magazin si gasesti chichituri pe care nu sti sa le mai iei ca genul de magazine au fost desfintate e un fel geambo acest magazin😁😁😁😁
Lili-Iulia Alexiu
Lili-Iulia Alexiu2 ani în urmă
De regulă pâinea este veche, nu au clești de pâine, sau mănuși de unică folosință, coșurile sunt murdare. Nu pare un super market curat, îngrijit să te îmbie la cumpărături. Cutiile de înghețată Aloma cacao cu sirop de cacao au capacele sparte(am observat acasă și bucățile de plastic erau în înghețată). Ce oroare... Cam acestea sunt câteva din experientele trăite, dar ce e mai grav nu este singurul magazin cu astfel de minusuri-neajunsuri.
Vasile Ionel
Vasile Ionel2 ani în urmă
Poți găsi aici ce nu găsești în mall.
Ion Florea
Ion Florea2 ani în urmă
Nu am văzut niciodată vreun angajat să se ocupe cu dezinfectarea coșurilor pentru clienți. Printre rafturi trebuie să ferești angajații, să nu-i deranjezi. Este o angajată foarte solidă, înaltă cam de 1,80 cm, blondă care nu are nici cel mai mic respect pentru client.
Locații recomandate