/Brasov/Magazin de fructe

Aprozar

Bloc 319, Str. 1 Decembrie 1918 9, Brașov 500152, România

Aprozar
Magazin de fructe
4.6
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH8X+5C Brașov, România
+40 728 289 272
aprozar-green-grocers.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Gabriela
Madalina Gabriela2 ani în urmă
Pe langa gama variata de produse de calitate, aranjate practic si cu simt estetic, personalul este realmente cea mai valoroasa resursa din magazin!
Felicitari echipei pentru bun-simt, zambet si eficienta, adica pentru profesionalism si omenie!
Iulia Stefania
Iulia Stefania4 ani în urmă
Cumpar de la acest aprozar de ani de zile. Astazi am fost tratata de catre sefa magazinului f urat si pusa sa stau de doua ori la rand deoarece nu am putut intra cu caruciorul in interiorul magazinului pe motiv ca “ca nu este vina ei ca eu sunt cu caruciorul” si nu este vina ei ca nu a obsevat ca nu am stat la coada. Am revenit peste cateva minute cand se eliberase, i- am punctat faptul ca statusem deja odata la coada dar foarte ofuscata, a refuzat sa ma mai serveasca si s- a orientat spre urmatorul client ignorandu-ma. Am cerut un nr de tel al unui superior dar nu am primit, am cerut un caiet de sugestii si reclamatii dar raspunsul a fost “ete...”. Pacat de asa o locatie sa fie condusa de un om lipsit de etica si profesionalism!!
Ion Dulama
Ion Dulama5 ani în urmă
Un aprozar de nota 20! Fetele sunt foarte amabile, mereu cu zâmbetul pe buze, iar fructele și legumele, de foarte buna calitate. Recomand pepenii (in sezon) de aici!!! Felicitări patronilor! Faceți o treabă excelentă! Mulțumim! Semnat: eu și soția mea.
Mircea Florea
Mircea Florea6 ani în urmă
Nu poți să atingi/alegi marfa. Doar angajatele pot să îți pună marfa în pungă. Uite așa m-am ales cu nectarine lovite. În orice piață/supermarket poți să îți alegi tu fructele/legumele doar la ei nu se poate. Probabil patronul nu acceptă să arunce marfa stricată, vrea să vândă tot. Nu mai cumpăr de acolo niciodată. Să fiți sănătoși !
Alina PamiGram
Alina PamiGram2 ani în urmă
Un aprozar extraordinar ! De la curatenia impecabila , la marfa aranjata intr-un fel in care te face sa cumperi tot ce vezi ☺️ , la calitatea marfii care este ireprosabila , la amabilitatea oamenilor de acolo —>totul este SUPERB! Un aprozar cum nu am mai vazut in orasul nostru.
Felicitari pentru munca depusa zilnic , este categoric foarte mult de munca pentru ca shop-ul sa arate asa !❤️
Simis Simis
Simis Simis2 ani în urmă
O reală plăcere să.ti faci cumpărăturile aici! Un aprozar cochet, cu un design de foarte mult bun gust si practic cum rar gasesti la noi in tara!
Zarzavaturi de calitate, nuci si seminte variate, personal super amabil si atent la fiecare client! Va felicit pt toata organizarea! Recomand cu incredere!
Loredana Mihaela Birsan
Loredana Mihaela Birsan2 ani în urmă
Marfa de calitate si foarte diversificata, personal amabil, promt. Sunt clienta aprozarului de cind a fost deschis! Il recoman cu tot sufletul!
Mihai Eugen Preda
Mihai Eugen Preda2 ani în urmă
Foarte bine aprovizionat, mereu cu produse proaspete. O gama variata de fructe si legume, diverse condimente, seminte etc.
Locații recomandate