/Sibiu/Magazin de electrocasnice

Miele

Strada Mitropoliei 1, Sibiu 550179, România

Miele
Magazin de electrocasnice
4.5
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4WX+MW Sibiu, România
+40 740 211 114
mielestoresibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorinel Udma
Dorinel Udma2 ani în urmă
Inchis Sambata....si pe site ...nimic..urat
Dana Iordache
Dana Iordache2 ani în urmă
Multumim pentru informatii si profesionalism. Recomandam cu drag!
Fidel
Fidel2 ani în urmă
Am cumpărat un uscator de rufe.M-au ajutat de la început pana la sfârșit cu alegerea produsului,livrarea produsului,schimbarea produsului.Mulțumesc frumos echipei Miele Sibiu pentru aceasta experienta,în special domnului Ionuț.Multumesc!!!!!
Claudia Calinoiu
Claudia Calinoiu4 ani în urmă
Un magazin care comercializeaza produse de inalta calitate, cu vechime pe piata si fabricate in Germania. Am achizitionat o masina de spalat pe care o vanam de mult timp si pe care am prins-o la reducere de Black Friday cu un discount de 1000 lei. Nu am stat pe ganduri si am luat-o. Personalul, domnul si doamna, au fost atat de serviabili si cu zambetul pe buze, oferindu-mi mereu raspunsurile concise pentru ceea ce intrebam. Nota 10 pentru personal, iar magazinul, desi franciza, merita si el o nota mare. Recomand Miele.
Sorin Carstea
Sorin Carstea4 ani în urmă
Am plasat o comanda online iar cand am sunat sa intreb cand se livreaza produsul amabilitatea a disparut dintr-o data au devenit agresivi in discutii. Motivele invocate sunt puerile cum ca nu pot lua legatura cu ei ca nu au semnal la telefon. Acum imi dau seama ce crunta este viata in provincie.!!!
Rares Hategan okapigroup
Rares Hategan okapigroup4 ani în urmă
Atmosfera foarte placuta, personal amabil si bine pregatit!
Produse deosebite, sunt functionale si pot fi testate in magazin.
Recomand!
Adrian Marasescu
Adrian Marasescu6 ani în urmă
Un magazin cu oameni dispusi sa iti explice tot ce ai nevoie sa sti, chiar daca programul e gata de 30 de minute. Au produse expuse din toate categoriile. Poate era ok daca aveau produsele entry level din toate gamele. De aici lipseste o steluta.
Daniel Purece
Daniel Purece2 ani în urmă
Cea mai neplacuta experienta a mea de cumparator. Am platit in 21 februarie si am primit tot ce am cerut doar in 6 mai.
Am hotarat sa schimb masina SLIM cu un pachet Masina + Uscator de la Miele la recomandarea unor prieteni, care au fost foarte multumiti de achizitie si de serviciile Miele Store Sibiu.
Am discutat cu dansii, le-am spus ca vreau un pachet care sa contina si montaj si transport, practic pe mine sa nu ma doara capul, sa fie montat si transport si eu doar sa le pornesc sa le folosesc.
(Asta mi-am dorit cand am hotarat sa cumpar de la ei, lucru pe care l-am specificat tuturor cu care am vb de la Miele Store --> vreo 3 persoane)
Am platit in 21 februarie masina de spalat + uscator + suport uscator.
I-am spus doamnei de la magazin ca vreau si montaj si transport(sa specifice pe factura sau contract chestia asta. Ea a zis ca nu este nevoie ca si-a notat si o sa vina cineva sa se ocupe).
Mi-a mai spus ca daca fac plata in 21 februarie(sambata), pana vineri ar trebui sa le primesc.
Eu mi-am vandut masina de spalat SLIM pana vineri.
Cum nu am mai primit nici un semn pana joi, am hotarat sa le dau un e-mail si ei mi-au raspuns ca uscatorul nu este in depozit si ca probabil o sa il primeasca saptamana viitoare si fac atunci livrarea.
Atunci, le-am spus ca as vrea sa imi aduca macar masina de vineri cum au zis cand am cumparat, sa nu mai astepte dupa uscator si ca vreau cu montaj si transport, cum am cerut de la bun inceput. Atunci a aparut pentru prima data suma de 150 de lei pentru montaj. I-am spus domnului cu care discutam ca eu am cerut de la inceput cu montaj si transport inclus, el n-a mai zis nimic.
A venit domnul cu masina, l-am ajutat eu sa duca masina sus ca era singur(bila neagra(nu vroiam sa car eu la masina)).
Mi-a montat domnul masina si cand a plecat a zis ca trebuie sa platesc 150 de lei. Am platit destul de suparat si apoi i-am scris celui cu care discutasem de la bun inceput si i-am spus ca sunt dezamagit, ca eu am zis de la bun inceput ca vreau transport si montaj si nimeni nu mi-a zis ca ar costa ceva, ca altfel nu mai luam de la ei.
Saptamana urmatoare m-a sunat sa imi zica, ca voi primi banii inapoi sub forma de produse(bila alba), dar impreuna cu o veste proasta, aceea ca uscatorul ajunge doar la sfarsitul lui martie.
Cand am auzit... deja incepeam sa regret amarnic, ca am cumparat de la ei si nu am fost informat de la bun inceput ca dureaza atat de mult sa primesc ca poate m-as fi orientat catre produse care erau in stoc sau catre alta firma.
In fine... i-am zis daca imi poate trimite ceva variante de uscatoare tot apropiat de pretul aceluia pe care il comandasem, a zis ca se uita si imi trimite, dar nimic.
A trecut sfarsitul lui martie, a venit inceputul lui aprilie cand am zis ca i-am intrebat eu care e statusul comenzii platita din 21 februarie.
A ramas sa ma anunte marti 7 aprilie cand o sa il livreze. Bineinteles ca nu mi-a mai dat nimeni nici un semn, dar joi(9 aprilie) m-au sunat livratori ca vin cu el.
Au venit baietii, l-au lasat in casa si au plecat ca au zis ca ei doar livreaza, sa sun la Miele Store Sibiu sa programez pentru montaj. Chiar in acel moment am sunat la Miele Store Sibiu si a zis ca incearca sa rezolve cat mai repede.
Saptamana urmatoare nu a mai dat nimeni nici un semn, a trebuit sa ii scriu din nou eu sa nu uite de mine cu montajul uscatorului.
L-am intrebat daca ajunge in saptamana cu 16 aprilie si a zis ca nu, atat.
In 28 aprilie, mi-a scris ca o sa vina maine cineva sa il monteze.
Nici maine si nici poimaine nu a venit nimeni, desi eu i-am scris in fiecare zi ca nu a venit nimeni, dar nici macar nu s-a obosit sa imi mai scrie ceva(niste scuze eventual)
Apoi m-am hotarat sa scriu un mail pe site-ul oficial in care sa ma plang de lipsa totala de profesionalism si ca mi-au adus de 3 saptamani uscatorul si nu a venit nimeni la montaj.
Dupa mailul asta, au venit scuzele si domnul la montaj.

Eu nu mai cumpar niciodata de aici. Daca nu te deranjeaza sa stai mult dupa produse si sa tragi tu de ei, poti comanda.
Locații recomandate