/Sibiu/Magazin de electrocasnice

Flanco

Strada Sibiului 5, Șelimbăr 550450, România

Flanco
Magazin de electrocasnice
3.9
405 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5H9+62 Șelimbăr, România
+40 269 234 391
flanco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Claudiu Hila
Claudiu Hila2 ani în urmă
Personal amabil, te ajuta rapid cu informatii. Preturi corecte.
Valentin Mihai Cojocariu
Valentin Mihai Cojocariu2 ani în urmă
Locație, moderna, personal amabil și săritor, profesionist. Recomand.
Iulius Ionut Cotîrgă
Iulius Ionut Cotîrgă2 ani în urmă
Magazin super. Personalul a fost foarte politicos, te îndrumă care ceea ce cauti si te sfătuiește că tu sa faci alegerea corecta.. 5 stars !!!!👍👍👍
Constantin radut
Constantin radut2 ani în urmă
Întotdeauna pentru mine e o plăcere să mă învârt printre electronice și electrocasnice,atmosfera e ok și aranjarea la fel.
Mihaela Crenguta
Mihaela Crenguta2 ani în urmă
Eu am avut o experienta mai mult decat placuta cu acest magazin..Toate dorintele mi s-au indeplinit...telefonic..Sunt din Constanta si mi-am dorit f.mult un produs pe care din pacate nu l-am gasit in niciun alt magazin din tara si nici pe site-ul Flanco,.. mai putin in aceasta locatie : Flanco Carrefour Sibiu. Am sunat si initial, fara sa stiu, am vorbit chiar cu seful de magazin : D-ul Ilie si nu mai stiu cum... Un om de milioane !! Foarte amabil și profesionist! Ardelenii astia sunt ai naibii de buni in orice..:) Ma astept ca in cateva zile sa-mi ridic produsul de la Flanco C-ta ! Multumesc Flanco Carrefour Sibiu !
Cristi Daniel
Cristi Daniel2 ani în urmă
Inițial recenzia nu a fost una tocmai bună din cauza unor probleme cu produsul in sine... Dar acord maximul de stele datorita șefului de magazin, care a fost un tip promt si pe care l-am văzut foarte implicat in rezolvarea problemei mele, fără sa fiu nevoit sa aștept.

Flanco are nevoie de astfel de angajați!!!
Mulțumesc
Mihu Claudia
Mihu Claudia2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma! Am comandat o plita electrica prin EMAG de la Flanco și mi-a ajuns sparta. Vina este a curierilor pt acest lucru, bineînțeles dar eu trebuia sa intru in posesia plitei. O trebuit sa comand o alta plita, practic am cumpărat 2 plite sa poată montatorul de la mobila sa termine lucrarea și eu sa pot găti. Eu nu am copii mici dar nu știu sincer alte familii ce ar fi făcut in locul meu. Flanco nu are opțiunea înlocuire produs. Am așteptat sa îmi returneze banii 3 săptămani. Și nu vorbim de 100 lei. Asta după multe telefoane...pt ca ei "nu știu ce s-a întâmplat de nu au intrat banii"
Lipsa de profesionalism și nepăsare. Plătiți-va angajații sau faceți o instrucție cu ei, voi ca patroni implicați-va mai mult ca fără implicare nu merge nici o afacere pe termen lung.
Am înțeles ca au mai fost persoane in situația mea...și uite așa din vorba in vorba pierdeți clienții dar asta nu mai e problema mea.
Sabin stoica
Sabin stoica2 ani în urmă
Daca vrei sa ai de a face cu cel mai incompetent sef de magazin care nici sa te asculte nu are chef atunci e locul perfect . Pe langa preturile mai mari decat la concurenta mai aveti si numa “spcialisti” care isi doresc sa isi tina marfa pe rafturi .
Locații recomandate