/Cluj/Magazin de electrocasnice

Pragmatic TCV

Strada Ion Meșter 12, Cluj-Napoca 400000, România

Pragmatic TCV
Magazin de electrocasnice
4.4
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH55+66 Cluj-Napoca, România
+40 744 514 375
pragmatic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
B3Fr3esh
B3Fr3esh2 ani în urmă
Personal de toata jena. Am cumparat niste mufe pe care nu le-am mai folosit din cauza ca nu am mai avut nevoie de ele si am vrut sa le dau inapoi, erau in sigiliul lor intact, exact cum au fost cumparate (impreuna cu bonul fiscal) la care o doamna(domnisoara) plictisita nici nu a vrut nici sa auda. Nu aveau niciun client in magazin la momentul respectiv, probabiul le-am deranjat de la "somn". Asta pe langa produsele mult mai scumpe pe care le comercializeaza. De acum inainte am sa evit total acest magazin.
Mihai-Marius Criste
Mihai-Marius Criste2 ani în urmă
Cel mai bun magazin de electrice din Cluj, având o gamă diversificată; cat și raport calitate preț!
Adriana Iuonas
Adriana Iuonas2 ani în urmă
Acum 10 min am fost in magazinul din Mănăștur.O servire execrabila.O doamnă ffff plictisiră.
A. Boldis
A. Boldis4 ani în urmă
Am cumparat o siguranta cu 30-35lei mai scumpa decat la Leroy Merlin, si cand am vazut ce diferente enorme de pret egzista, am vrut sa o returnez in aceasi zi, si nu au acceptat.
Scump! La o siguranta sa ai asa preturi.
Samuele Sas (Sammy)
Samuele Sas (Sammy)4 ani în urmă
Găsești tot ce ai nevoie. Profesional. Un magazin modern. Recomand cu încredere. Preturi moderate.
Horea Radu
Horea Radu2 ani în urmă
Foarte, foarte slab personalul din magazin. Am cumparat o aplica led, iar la casa dupa ce am platit produsul mi-am dat seama ca acesta nu mi se potriveste, deoarece nu este destul de mare pentru a-mi acoperii vechile gauri, de la vechea aplica. Am vrut sa fac imediat retur si sa cumpar alt produs din acelasi magazin, iar diferenta de bani sa mi se returneze, in conditiile in care produsul cumparat anterior era sigilat, cumparat cu doar 3 minute inainte. Personalul magazinului a spus ca imi face retur la produs dar fara sa mi se restituie restul de bani inapoi, doar daca cumpar produse de aceasi valoare din magazin (ceea ce nu mi se pare deloc corect). Nu prea aveam ce produs sa cumpar la aceasi valoare si care sa imi acopere nevoile mele. Dupa lungi insistente si discutii cu seful de magazin, mi s-au returnat banii integral, cu ura si fara sa mai pot cumpara alte produse. Probabil o sa mai calc pragul acestui magazin doar dupa ce se va schimba personalul.
Merca cristian
Merca cristian2 ani în urmă
Am dorit sa schimb un produs dar m-am lovit de o d-na care a zis ca cine mi-a vandut produsul sa-l schimbe, de parca am cumparat de la persoana fizica ( vanzatoare) nu de la magazin. Rusine, nu am sa mai cumpar niciodata de acolo. Apoi se plang ca nu au clienti, daca cumparam dintr-un magazin mare gen Leroy, Brico sau Dedeman as fi facut retur linistit.
Claudiu-Mihai Balan
Claudiu-Mihai Balan2 ani în urmă
Magazin specializat în comercializarea produselor de resortul electro. Părerea mea personală este că sunt printre cei mai buni, în segmentul din care fac parte.
Locații recomandate