/Cluj/Magazin de electrocasnice

Emag

Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca 400372, România

Emag
Magazin de electrocasnice
4.3
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7C+8V Cluj-Napoca, România
+40 722 250 000
emag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Virgil Daniel Cenan
Virgil Daniel Cenan2 ani în urmă
Indicatoarele ar trebui să fie mai eficient așezate, dacă te grăbești, găsești ceva mai greu locația. Personalul , amabil dar puțin cam lent. In rest totul a fost bine.
Megiddo Mc
Megiddo Mc2 ani în urmă
Așa se trimite un HDD prin Tazz. Apoi, ți se spune să completezi formularul de retur pe site, dar comanda nu e finalizată să poți face asta.
AJE
AJE2 ani în urmă
Eliberarea comenzilor se face bine structurat cu un minim de interactiune. Mi-a placut operativitatea si suportul angajatilor.
Adrian Eugen Vasilache
Adrian Eugen Vasilache2 ani în urmă
Acum un an am cumpărat un telefon Xiaomi Mi10 5G la o lună am spart display-ul...de atunci telefonul stă în service pt că are un display tipS care nu se mai produce...luând legătură cu ei au trimis telefonul la Depelanero service lor...de acolo mai sunat să îmi spună decât că placa mama e stricată și dacă aș fi dispus să plătesc 3800 de lei...adică să îmi pună o placa mama nouă și un ecran tip c care se găsește pe piata..deci eu am platit 2800 la ei și acum le dădeam carcasa și încă 3800...ce sa zic dezamăgit că am luat un produs de la ei și nu mă pot asista...telefonul acesta rămânea intact o viață...mulțumesc eMag pt teapa
Lucian Sava
Lucian Sava2 ani în urmă
Am comandat o masa de tenis pe 18 ian 2022, au trecut 10 zile, iar produsul nu a ajuns. Inca este in depozitul curierului. Mulțumesc eMag pt promptitudine. Colaborarea cu FunCourier va aduce numai recenzii pozitive.
Nicolae Cocoara
Nicolae Cocoara2 ani în urmă
Am achiziționat o baterie și s a stricat,am sunat la eMag și mi s a transmis că trebuie să dau jos bateria și o să vina curierul sa o duca in service!Cat de ipocriți trebuie să fiți!Rușine eMag!!!!Nu mai cumpăr de la voi nimic niciodată.
Aldea Mihai
Aldea Mihai2 ani în urmă
Magazin modern. Din pacate preturile la electronicele expuse sunt cu putin mai mari fata de alte msgazine specializate in comertul cu produse electronice.
Viorica Potinteu
Viorica Potinteu2 ani în urmă
Super mulțumită! Am fost foarte rapid servită, personal profesionist. Mulțumesc mult!
Locații recomandate