/Cluj/Magazin de electrocasnice

GNEX SYSTEMS

Bulevardul Eroilor 18A, Cluj-Napoca, România

GNEX SYSTEMS
Magazin de electrocasnice
4.2
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9V+WF Cluj-Napoca, România
+40 364 431 133
gnex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AJ
AJ2 ani în urmă
O stea pentru experiența personală pățită cu ei, daca ai cumpărat un produs ieftin, dar defect din cutie, unul din indivizii de la magazin te ia la rost cu o atitudine sfidătoare că el nu stă într-o drona ieftina. Experiența pățită in urma cu câțiva ani și las review-ul, fiindcă mi-a intrat o reclamă cu ei și mi-am adus aminte de "Gnex". :))
Mircea Toderas
Mircea Toderas2 ani în urmă
Multumesc GNEX, sunteti amabili si profesionisti, produsele d-voastra sunt de o calitate exceptionala (am cumparat doua drone: Spark si Mini 2) a fost o placere sa apelez si sa cumpar de la firma d-voatra! Recomand
Alexandru HUSARU
Alexandru HUSARU2 ani în urmă
Am lăsat numărul de telefon pentru a fi contactat în săptămâna următoare, când urma să intre o dronă DJI Mini 2 în stoc, după care am sunat eu o dată, pentru că nu am fost sunat, după care n-am mai fost sunat niciodată. Neserioși.
Alexandru Chircu
Alexandru Chircu4 ani în urmă
Super de treabă oamenii de aici, am cumpărat o pereche de elici de schimb pentru Dji Mavic Air. Recomand

Very nice people here, I was looking for some spare propellers fory DJI Mavic Air, definitely recommend the shop.
Marius Stefanescu
Marius Stefanescu6 ani în urmă
Am achizitionat de la ei un Mavic si un Spark. Mi-au ajuns produsele in 12h si mi-au oferit suport tehnic cu instalarea. Prompti si profi, recomand!
Alina Toader
Alina Toader2 ani în urmă
Dezamagitor si dezgustator ce pot spune despre aceasta firma. NU RECOMAND , NU CUMPARATI DE LA EI NIMIC. Ma confruct cu o problema cu ei si in loc a imi gasesca o rezolvare ma fac mincinoasa si inchid telefonul in nas dupa care numai raspund la telefon. Am un ghimbal care nu functioneaza in parametri normali , imi tremura imaginea. Ghimbalul fiind 2 luni la ei in service nefacandu-i absolut nimic mi lau trimis inapoi cu aceeasi problema refuzand sa dicute problema si sa gasim o cale de mijloc pt a rezolva. Pana la Iohannis va voi face reclamatie sa nu va mai bateti joc si de alti oamenii
Mihai Alex
Mihai Alex2 ani în urmă
Am cumpărat un Mavic Pro 2 cu pachet Fly more combo de la ei, de la magazinul din Cluj. După activare am avut probleme cu senzorii de proximitate din spate. Drona a fost trimisă cu celeritate in Germania, am primit alta noua, am fost ținut la curent cu operativitate.

Recent am observat că mânerul genții de la pachetul Fly more se rupe pe cusătură. Am fost cu geanta în garanție.

Am fost întâmpinat de o persoana din staff- Tudor, foarte comunicativ și deschis. Mi s-a spus că geanta nu ar fi acoperita de garanție și că în service nu se repara... Uzura intervenind din cauza manipulării.

Cu toate că nu aveau protocol de schimbare/service pentru geanta, am primit o alta noua, cadou, Tudor spunând: "La Gnex clientul trebuie sa fie mulțumit". M-am simți prost, mă gândeam să nu aibă probleme cu șeful.

Acum va întreb: de unde credeți că o să cumpar data viitoare următorul gadget? Va sun eu: de la Gnex - pentru că sunt serioși și pun clientul in primul rand.

Va mulțumesc! O surpriză în spiritul sărbătorilor.
Recomand tuturor, plus că dacă comparați o să vedeți că au preturi foarte bune.
Sun Camper
Sun Camper2 ani în urmă
Am achizitionat o drona DJI Mavic mini. Pentru aceasta am fost consiliat cu privire la ce model si accesorii mi se potrivesc.La primirea acesteia am observat ca una din baterii nu corespunde si am trimis-o inapoi. Bateria cu probleme a fost inlocuita ferm.Cu aceasta ocazie I-am facut si o asigurare dronei in cazul unei avarii fiind consiliat de unul din angajatii firmei. Din toata aceasta experienta pot sa spun ca am colaborat excelent si sa felicit angajatii acestei firme care au dat dovada de profesionalism.
Locații recomandate