/Brasov/Magazin de electrocasnice

Fumezi.com Brasov

Bulevardul 15 Noiembrie 94, Brașov 500102, România

Fumezi.com Brasov
Magazin de electrocasnice
4.7
123 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ27+FW Brașov, România
+40 743 083 455
fumezi.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Kevin Antonio
Kevin Antonio2 ani în urmă
Am fost sa iau carbuni pentru narghilea și nu avea decât vreo 2 modele
Rus Cristin
Rus Cristin2 ani în urmă
Magazinul sta foarte bine la produse , lichide etc. In schimb domnișoară simpatica nu are habar de vapeing și o înțeleg , dar în momentul în care ii explici ceva nu ar trebuii sa se ratioasca la client.
Explicând situația , am achiziționat un shortfill 30 ml care mai are spatiu încă 30 ml , deci total 60 de ml . Am cerut 2 shoturi și am întrebat dacă se poate să mi completeze cu 10 ml de baza , doar daca se poate . A zis că nu a auzit așa ceva niciodată că spațiul e doar pentru nicotina . Am refuzat să mă cert cu ea , dar tonul pe care mi s a adresat ... A lăsat de dorit . Am ajutat eu un client să găsească dispozitivele de unică folosință.... Este crunt ....Foarte neserioasa , foarte răutăcioasă . Sau poate doar mi s a părut .
Rothbacher Reinhard
Rothbacher Reinhard2 ani în urmă
Am citit review-urile si am zis sa ma conving. Si da intradevar asa este, foarte profi, amabil.Mi-a explicat absolut tot ce si cum.Mi-a dat sfaturi despre ce si cum sa folosesc tigara.Cu siguranta ma voi intoarce, si vb baiatului " ne vedem la lichide si rezistente " :) .
Alexandra Munteanu
Alexandra Munteanu2 ani în urmă
Personal amabil și priceput, produse de calitate. Recomand!
Fredy Stranger
Fredy Stranger2 ani în urmă
Nu există o gamă foarte largă de țigări electronice dar prețurile sunt foarte ok
Valentin Valy
Valentin Valy2 ani în urmă
Neserios, am făcut o comanda online și nu am primit produsul nici după o săptămână, am încercat sa iau legătura cu ei telefonic și prin mail, nici un răspuns pur și simplu nici măcar la telefon nu răspund, foarte dezamăgit sunt de ei. DE EVITAT!!!
Marius butnaru
Marius butnaru2 ani în urmă
Personal prietenos. Sunt începător și nu știam nimic despre țigările electronice. M-a servit un băiat super de treaba, mi-a explicat foarte multe chestii. Au o gama mare de arome, tigari electronice. Recomand!
Lau Lau
Lau Lau2 ani în urmă
Atmosfera super, personal prietenos si amabil. Esti ajutat cu absolut orice problema. Diverse sortimente de arome, moduri, atomizoare si unelte toate de calitate.
Locații recomandate