/Valcea/Magazin de computere

Infonet Rm. Valcea

Bloc A12, Bulevardul Tineretului 1, Râmnicu Vâlcea, România

Infonet Rm. Valcea
Magazin de computere
3.7
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39WF+47 Râmnicu Vâlcea, România
+40 350 418 647
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
A B
A B4 ani în urmă
Sunt profesioniști dar după cum a spus un review, sunt scumpi când vine vorba de schimbare componente PC/laptop.
Emanuel Adrian GIURAN
Emanuel Adrian GIURAN5 ani în urmă
Tot ce ai nevoie pentru IT inclusiv depanare, găsești laptop, PC, accesorii și nu numai la prețuri foarte bune! Tot aici este și un copy center!
Ion Adrian Anescu
Ion Adrian Anescu6 ani în urmă
Am adus la incarcat doua cartuse imprimanta, iar dupa 6 zile lurcatoare nu le-au incarcat... tergiverseaza foarte mult... pe partea de componente pc sunt exagerat de scumpi...
Helmut Wallbrun
Helmut Wallbrun2 ani în urmă
Angajatii sunt jalnici. Duci la reparat 2 laptopuri, le iei mai stricate decat au fost. Oare patronul stie ce amatori are in "service" ul lor ? Te reintorci cu unul din laptopuri si culmea iti mai ia o data banii ca nu are instalate toate driverele . Evitati acesti oameni !!!
Anca Vacaru
Anca Vacaru2 ani în urmă
Sincer nu recomand! Pentru simplu fapt ca habar nu au cum se face aceasta meserie !
Adică duc calculatorul pentru sa ii schimbe windows... si îl iau si mai " Bolnav " de acolo... Si în plus de asta. Le am explicat ca eu nu stiu să instaleze niciun program pe calculator si i-am rugat frumos sa îmi instalaze si programele pe care doresc in calculator contra cost ... le am scris pe o hartie și am dus baza de date... La care domnii bineînțeles că au zis da ... m-am dus l-am luat la ei mergea perfect la mine nu... drumuri peste drumuri la un moment dat au venit acasă... la care și băiatul care a venit a rămas si el mirat că nu merge! Ca să ajung la concluzia ca neapărat trebuie să fie schimbat! A PLECAT și l-a lăsat așa După un timp am gasit pe altcineva particular și l-am făcut! După care i-am sunat si i-am întrebat de ce nu mi-a instalat și programele.... Ca răspuns am primit citez " domnișoară noi nu suntem obligați să vă intalam programele în calculator!" Descurcati- vă singură ! Întrebarea mea este dacă nu ei atunci cine?🤔😡🤬
Mihail Stoica
Mihail Stoica2 ani în urmă
Când veți plerea cartușelor chiar și după o folosire,culorile dispar că prin farmec iar după 2 coli imprimanta te anunță că trebuie da-,l umpli.Pacat.
ShellBy
ShellBy2 ani în urmă
Nu merita nici macar o stea, sunt niste papagali care nu sunt interesati decat sa iti ia banu, fara sa ii mai intereseaza si de calitatea serviciilor oferite.
Simona Gorgan
Simona Gorgan2 ani în urmă
Niste oameni de NIMIC, care iti inchid usa in fata cu aproape o ora inainte de inchiderea programului. NU recomand!
Locații recomandate