/Neamt/Magazin de computere

MC Pro Computers

Bulevardul General Nicolae Dăscălescu 11, Piatra Neamț, România

MC Pro Computers
Magazin de computere
4.7
45 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W98R+WF Piatra Neamț, România
+40 233 235 123
magazinlaptopuri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nutu Eliza
Nutu Eliza2 ani în urmă
Total neprofesioniști, nu recomand deloc serviciile lor. Am lăsat luni unitatea la ei, pentru salvarea datelor de pe hard-disk și reinstalarea Windows-ului și nici până joi nu au făcut lucrul ăsta. Am sunat miercuri la ei, să aflu un status (inițial mi se zisese că marți ar fi gata) și mi-au zis ca e defect hard-disk-ul și că ar trebui și o nouă configurație la unitate. A rămas că revin ei cu o ofertă și nici cu aia n-au mai revenit.
M-am dus joi la ei și mi-au propus să cumpăr o altă unitate, aparent mai bună decât a mea, dar pe care ei o au în plus și nu le trebuie. (Dar să ne înțelegem, tot o altă "rablă" primeam. Hard-disk-ul nou, ce urmau să-l pună avea jumătate din memoria pe care o avea cel anterior. Când am zis că vreau să fie la fel, am primit întrebarea "ce fac eu cu atâta memorie, la ce-mi trebuie?")
Am întrebat ce configurație are totuși unitatea dusă de mine și s-au bâlbâit și la aia, nu știau. Când am întrebat dacă s-au recuperat datele mi s-a raspuns "Aaa, păi nici n-am încercat, că nu se poate". Fix pentru aia l-am dus acolo.
Trebuiau ei să mă anunțe de problemele ce au apărut pe parcurs, să știe detalii despre ce le-am dat la reparat și să încerce măcar să rezolve. Dar cum n-au făcut asta, l-am luat înapoi acasă și au mai pierdut un client.
Cezar Andronic
Cezar Andronic2 ani în urmă
recomand , cred că este cel mai serios centru de vânzări și reparații PC urî din tara. Profesioniști și respectuoși.
Neboisa-Poplauschi Ovidiu-Costel
Neboisa-Poplauschi Ovidiu-Costel2 ani în urmă
Foarte faină noua locație - bravo băieți!
- Oferta de produse este ceea ce trebuie atât la cele noi, dar mai ales la cele refurbished.
- Oamenii sunt în clasa PRO.
- Merită să vizitați magazinul!
Andrei Rusu-Feraru
Andrei Rusu-Feraru2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism și coloană!

Am întrebat de 3 ori pe parcursul a multe luni despre niște componente. Angajatul nu a fost interesat să mă ajute și a zis că mă va suna. Odată, de două ori, a treia oară.

Având în vedere că e firmă ce comercializează produse second hand (așa cum le primește din import, America, Germania sau de unde le aduc, ATENȚIE nu sunt refurbished, sunt verificate superficial) am vrut să văd dacă angajează, cu cât, ce și cum.

Owner-ul nu este un invidid plăcut cu care aș colabora profesional sau din punct de vedere comercial. Pare un alt țepăruș de Piatra Neamț ce are dificultăți în a participa la o conversație, formulându-și păreri preconcepute.

Concluzia: o altă firmă de duzină din Piatra Neamț care se plânge că nu are oamenii dar nici nu e interesată de a avea oameni competenți, axată doar pe profit și fără orientare către client.
Câtă "minte" să pierzi și un client și un potențial angajat. Tipic a la Piatra Neamț. Lipsă de educație.
Dan Marcoci
Dan Marcoci5 ani în urmă
Cele 3 stele acordate nu țin de serviciile oferite, ci strict de aspectul magazinului și marfa expusa.
Emilian Cerchez
Emilian Cerchez5 ani în urmă
Băieți super de treabă. Prețuri ok. Iar de clienții fideli chiar țin cont!
Gliga Adrian
Gliga Adrian2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Am fost să-mi curăț laptop-ul, iar serviciile peste care am dat în acest loc sunt de foarte bună calitate! Prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar timpul de lucru este relativ scurt. Foarte mulțumit!
Petru Teleuca
Petru Teleuca2 ani în urmă
Servicii de calitate intr-un timp foarte scurt. Mi-am lasat laptopul la curatat si in aproximativ 90 de minute a fost gata. Keep up!
Locații recomandate