/Constanta/Magazin de computere

Laptop Expert - Constanta - Service Laptop

Strada Ion Rațiu Nr. 5A, Constanța 900532, România

Laptop Expert - Constanta - Service Laptop
Magazin de computere
4.6
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MX2+2G Constanța, România
+40 737 384 095
service-laptop-constanta.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Zaharia
Andrei Zaharia2 ani în urmă
Am dus un laptop doar la curățat ( suflat ventilatoare si interior), primesc un telefon de la baiatul ce lucra de acolo ca pini de la Gpu nu sunt lipiti cum trebuie si ca trebuie relipiti, am spus daca stie ce face si se poate face de ce nu. Dupa 3 zile sun ca nu am primit nici un raspuns ca si cum laptopul este gata si surpriza m-a informat ca laptopul nu mai merge. Toate acestea s au intamplat in 2020. Am fost mi am ridicat laptopul neavand nimic l a mana m am ales cu laptop de 5000 de lei facut praf bun de piese. Ce am primit in schimb de la ei??? Va spun eu nimic. Laptopul mergea perfect cand l am lasat la o mica curatare. Pana in prezent nu am reusit să-l fac deoarece s a prajit. Va multumesc mult pentru serviciile voastre de nota "20". Daca aveam o fisa de service altfel discutam asa ca va recomand sa va faceti una inainte sa lasati ceva la dânșii.

P. S Din pacate nu pot da reply la comentul dumneavoastră. Laptopul functiona perfect, l am adus la curățat deorece anual fac chestia aceasta, mai pe scurt o dati de gard. Faceti fisa de service cand luati ceva in primire. Numai bine
Oana Pavel
Oana Pavel2 ani în urmă
Alex este un tip foarte priceput in ceea ce face, dar si sociabil de iesi de la el razand. Scopul lui clar este sa ajute cum stie el mai bine. Apreciez ca este focusat pe calitate si pe un timp foarte scurt de finalizare, pentru mine aceste 2 aspecte contand cel mai mult. P.S. Si mai are si super lipici la copii :)
Mihailescu Ruxandra
Mihailescu Ruxandra2 ani în urmă
Adevarati profesionisti, Servicii rapide, preturi bune ! In concluzie foarte multumita !
Bianca Bechisi
Bianca Bechisi2 ani în urmă
Foarte prompt, profesionist, comunicare excelenta, și prețuri foarte bune!
Monopoly Mann
Monopoly Mann2 ani în urmă
Sub aparenta aroganta se ascunde o persoana foarte priceputa pe partea de software, hardware dar mai ales electronica. Mi-a reparat laptopul intr-o singura zi dupa ce concurenta a dat din umeri si m-au plimbat dintr-o parte in alta, facandu-ma sa-mi pierd timpul de pomana. Recomand din tot sufletul!
Alexandru Roberto Stan
Alexandru Roberto Stan2 ani în urmă
Raportul calitate/pret extrem de bun. Profesionalism din partea lui Alex.
Am dus laptopul azi dimineata la ora 10 la service, in jur de ora 12 a fost gata. La ridicarea laptopului din service, Alex m-a intampinat cu explicatiile aferente in urma repararii si cu recomandari/sugestii cu privire la viitoare upgradeuri ce ar putea fi folositoare. Recomand cu incredere
Leonardo T
Leonardo T2 ani în urmă
Am fost cu un laptop defect și am plecat cu el la fel. Personalul amabil , dar incapabil să-mi rezolve problema. Probabil și datorită gradului de dificultate sau faptului că aveam o versiune mult prea nouă ptr a fi reparată într-un service de cartier.
Teo Lupascu
Teo Lupascu2 ani în urmă
RECOMAND cu mare incredere! De curand am intampinat o problema in pdf si am fost ajutata fara ezitare. Orice problema isi are solutia la acest service. 5 STARS!!! Am apelat de 3 ori la serviciile de aici, impecabil. Multumesc!!!
Locații recomandate