/Bucuresti/Magazin de computere

CalculatoareOK

Strada Brădeşti 1, București, România

CalculatoareOK
Magazin de computere
3.9
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F43C+JP București, România
+40 770 252 762
calculatoareok.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Gaman
Alexandru Gaman2 ani în urmă
O stea pentru ca 0 nu exista.
Comunicare 0 - orientare catre client 0 - total nerecomandat acest site/magazin.
Motivul: comanda lansata pe 23.12.2021 niciun semn pana azi 11.01.2022 cand am incercat sa verific statusul comenzii si am fost instiintat ca este anulata - pe motiv ca produsele sunt de o alta calitate fata de cele prezente pe site si comandate. Niciun alt argument, nici macar o scuza...Tot ce se invarte pe aici - dupa cum se pot vedea si celelalte comentarii - pare o mare teapa.
Alexandru-Cosmin Belciu
Alexandru-Cosmin Belciu2 ani în urmă
A doua tzeapă oferita de catre calculatoare ok,prima data a fost cu un calculator pentru gaming achizitionat de pe site-ul acestora,a doua cu un laptop achizitionat de pe cel.ro nu am observat ca de fapt produsul este oferit de catre calculatoare ok....ca nu mai luam inca o tzeapa.Laptopul a venit cu windows instalat, l-am deschis iar dupa cateva minute acesta se bloca ,le-am trimis poză...raspunsul a fost ca e din cauza softului ..urmare a accesarii unor site-uri sau programe malware ,iar in acest caz garantia nu este valabila cu toate ca produsul era abia achizitionat de 2 zile.Ambele produse au venit cu aceeasi problema ...se blocau dupa cateva minute de rulare.NU RECOMAND sa achizitionati produse de la aceasta companie.
Marhan Mihaela
Marhan Mihaela2 ani în urmă
Monitor folosit, zgâriat și murdar, dar preț ca și nou.
Placa video lipita cu scoth, un surub strâmb. Nici-o instrucțiune, nimic.
Totalul celor doua au fost 1800 lei, cu tot cu tva.
Comanda primita săptămâna aceasta, luni.
Ar fi meritat sa le trimit comanda înapoi, dar băiatul meu a fost atât de entuziasmat încât le-am păstrat în aceste condiții.
Este ultima oara când voi mai comanda pe acest site. 😑 Este ușor să prostești clienții în online, nu?
Heronim mustea
Heronim mustea2 ani în urmă
. Niste ordinari. Trebuie sa platesti transportul ca sa trimiti ceva la reparat si iti trimit produdul tot defect inapoi. In 3 luni, de 2 ori am trimis laptopul la reparat si e tot defect. O sa depun plangere la protectia consumatorului. Nu e normal sa platesti transportul la reparat cat e in garantie. Minus 5 stele, dar nu pot da.
Theo Vasilescu
Theo Vasilescu2 ani în urmă
Ce pot sa zic... Firma mica, dar care nici nu cunoaste bazele businessului si relationarii cu clientii.

Pe scurt: am comandat 2 calculatoare, unul a fost ok, al doilea a fost livrat gresit (alt brand, alte specificatii - inferioare). I-am notificat de greseala prin email, niciun raspuns, cand am revenit mi s-a zis ca "online-ul" nu e la birou si ca ma contacteaza saptamana urmatoare.

Am fost intelegator si am acceptat (iulie, concedii, etc.). Saptamana urmatoare, tot eu a trebuit sa trag de ei. Mi se spune ca il schimba, dar tot eu trebuie sa ma deplasez la ei la sediu.

Am facut-o si pe asta.

La ei la sediu, usa incuiata, nu raspundea nimeni la nicunul din cele 4 nr de telefon de contact.

Sunat la sonerie, asteptat 5 minute, dat mail, pana in final dupa vreo 10 minute imi descuie cineva.

Spun scopul vizitei, cauta modelul pe care cred ca si acum il au pe site la vanzare (la momentul respectiv era inca pe site ceea ce comandasem), pana in final nu-l gasesc.

Mi se ofera alta varianta, mai performanta, dar aproape dubla ca pret, fara niciun discount, fara niciun scuze, fara nici un fel de curtoazie pentru timpul pe care l-am pierdut si situatia in care am fost pus.

Ma gandesc atunci si zic ok ca totusi aveam nevoie de produs.
Cand sa vreau sa platesc, desi era un POS acolo imi zic ca nu pot sa platesc cu cardul. Nu aveam cash la mine si cel mai apropiat bancomat era ori la 10-15 minute de mers pe jos (doar dus) si cu masina faceam de 2 ori mai mult la ce trafic era.

Si la 40 de grade afara nu mi-a mai ramas decat sa imi iau inapoi calculatorul la subrat si sa plec. Ca aveam nevoie, in primul rand, si in al doilea rand mi-e ca daca imi ceream banii inapoi probabil nu-i aveau nici pe aia.

Deci, am ramas cu un produs inferior celui pe care il comandasem, cumparat la pretul celui superior (nici macar diferenta asta nu mi-au dat-o inapoi), cu banii dati in plus, cu timp pierdut si pe drumuri si din cauza ca am pierdut mai bine de o saptamana fara sa pot sa folosesc produsul si cu problemele nerezolvate.

Asa ca... De evitat, parerea mea.

Ah, si inca ceva, livrarea a durat foarte mult (comandat miercuri, livrat saptamana irmatoare luni), punctele alea pe care se lauda ca ti le dau la achizitii nu exista, la o comanda de 2 pc-uri nu au dat nici macar un mouse sau o tastatura din alea pe care dpun ca le includ in pachet (in limita stocului, sigur).
Ionut ailenei
Ionut ailenei2 ani în urmă
Din păcate după achiziție nimeni nu mai răspunde la telefon sau email pentru garanție. Laptopurile după 4-6 luni, folosire medie, cca 3-6 ore /zi, încep sa "cada" sau nu se mai deschid. Lipsa de profesionalism totala.
Cristinel Teoltis
Cristinel Teoltis2 ani în urmă
Super Preturi bune .Livrare prompta rapida Recomand
Ionut Marius
Ionut Marius2 ani în urmă
Super profesionsti, raspuns prompt.
Recomand!
Locații recomandate