/Bucuresti/Magazin de computere

One Deal Software

Str. Apusului, nr. 34, bl. M6, sc. B, et. 5, ap. 68, București 062286, România

One Deal Software
Magazin de computere
4.9
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2R8+4M București, România
+40 751 227 744
etoc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alexandru Lazar
Alexandru Lazar2 ani în urmă
Comandat ceva, primit altceva dintr-o greseala de titlu pe site. Nu mai are rost sa explic cum s-a intamplat, am returnat deja produsul iar procesul s-a desfasurat foarte rapid.
La ei pe site nu se poate face cont (au doar casute pentru logare, dar care logare daca nu are nimeni cont) si ar fi util pentru unii utilizatori implementarea acestuia pentru a se putea verifica comenzile, certificatele de garantie si facturile.
Si de asemenea va rog sa fiti foarte atenti cand plasati un produs pe site, sa nu mai existe incoveniente de genul.
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
Multumesc pentru promtitudinea cu care ati rezolvat sesizarea mea !!!
RECOMAND!
Costin Constantin
Costin Constantin2 ani în urmă
Am facut o comada pentru un produs si pe urma mi-a fost anulata comanda pe motiv ca pretul este gresit si este prea mic cu ceea ce este pe piata....nu este vina mea ca pe site pretul este afisat gresit si ca in piata produsul este mai scump. :((((
Iulian Catalin
Iulian Catalin2 ani în urmă
Aveti grija ,nu ofera informatii complete despre produse,risti sa dai banii si sa cumperi cu totul altceva!!nu le pasa de clienti !!!mare grija!!!nu recomand ,mai bine platiti in plus si luati dupa alte situri decat de aici!!eu m am bucurat la reducere si mi am luat mare teapa!!!!
Catalin patone
Catalin patone2 ani în urmă
Evitati acest site!!Au preturi mai mici dar dupa aveti batai de cap mai mari!
Gherghina Cristian
Gherghina Cristian2 ani în urmă
Am achitat cu cardul seara. A doua zi am sunat. Foarte promiți, după un screenshot trimis pe mail (suma achitată apărea la internet banking ,, blocată") am primit mail de activare Windows 10 pro în 25 de minute. Foarte mulțumit!
Radu Olaru
Radu Olaru2 ani în urmă
am achizitionat win 10 pro, office 2019 professional plus si nod 32. cheile au venit imediat pe mail (pentru nod a durat cateva zeci de minute). activarea s-a facut fara probleme.
era un comentariu negativ legat de aceste produse, dar din experienta mea totul a decurs fara cusur si programele achizitionate functioneaza corespunzator pentru moment.
Cristian Ionescu
Cristian Ionescu2 ani în urmă
Nu stiam la ce sa ma astept, luasem teapa cu un engine similar din afara Romaniei, 20 EUR irositi pe un serial de Windows 10 Pro care a trecut de validare la instalare dar ulterior nu trecea de activare.

De la LicenseHub, precaut, am cumparat mai intai o bucata, am testat, totul struna, apoi am mai cumparat 6 licente. Factura, activare, totul ca uns, bravo!!!
Locații recomandate